Следва

Риана в ултра мини в последния месец на бременността

Грами 2022 - най-ефектните тоалети на вечерта и победителите

Най-добре облечените на наградите Грами 2022, от Дуа Липа до Били Айлиш 

Celebrities преди 2 години

Наградите Грами, голямата музикална Нощ на нощите, се завърнаха по-бляскави отвсякога през 2022 г., със звездна церемония в Лас Вегас, на която присъстващите звезди се постараха появата им да остане в историята. 

Номинираната за Албум на годината Оливия Родриго облече корсет на Vivienne Westwood, докато Били Айлиш остана вярна на своята модерна готическа визия, избирайки деконструиран ансамбъл от най-новата колекция мъжки дрехи на Рик Оуенс.


St. Vincent в Gucci

Що се отнася до отчетливите тенденции на събитието, колкото музикално, толкова и модно, розовото се оказа една от най-популярните - вижте Сейнт Винсент в Gucci от запомнящата се гама на марката за пролет/лято 22 или Саути (Saweetie) в очарователната й рокля от колекция есен/зима на Valentino 22/23, с персонализирана в стила на Хепбърн пола. Строгият минимализъм е втората забележителна тенденция - Хейли Бийбър облече копринена рокля на Saint Laurent в цвят слонова кост - творение от колекцията на Антъни Вакарело за есен/зима 22/23 на модната къща, докато Лили Олдридж изгря в Nensi Dojaka, все по-популярният албански дизайнер, силно предпочитан напоследък за вечерните появи на известните хора. 

Ние ще запомним най-вече Дуа Липа, чийто избор на винтидж рокля на Versace абсолютно осмисли термина „showstopper“. Избраното от нея парче от колекция есен/зима '92/'93 носи чувствената екстравагантност на 90-те, която и до ден днешен няма аналог. 

Естествено, модата на тазгодишните Грами даде много поводи за разговори, затова и представяме личните фаворити на екипа на View Sofia. За нас тези 12 са най-добрите визии от наградите Грами 2022, а най-долу са и тазгодишните победители по категории >>> 

Dua Lipa в ретро Gianni Versace

Dua Lipa в тази емблематична рокля с презрамки, вдъхновени от бельото, дело на Versace и носена от Синди Крауфорд на VMA през 1992 г., е определено изборът ни за най-добре облечена дама на вечерта. Поп звездата рядко бърка на червения килим, но сега за пръв път я виждаме доста отдалечена от калейдоскопичните, блестящи и ултра-женствени вечерни дрехи, избирайки по-тъмната и страстна страна на Версаче, която й отива безкрайно. 

St. Vincent в Gucci

Макар че вече видяхме подобни избори - например този на Дакота Джонсън за афтърпартито на Оскарите или на Джесика Частейн за главното събитие, семейството на фантастичните, приказни, пенливи рокли на Gucci определено е хитово в този сезон на наградите. Сейнт Винсент го доказва, като ни най-малко не ни кара да се чувстваме пренаситени от "сладкишите" на Gucci на червения килим - все пак, обстановката при представянето на колекцията Love Parade на италианската модна къща през ноември беше Холивуд булевард. Епичен блясък, напълно подходящ за Грами, все пак именно във вечери като тази мечтите стават реалност. 

Оливия Родриго във Vivienne Westwood

Оливия Родриго във Vivienne Westwood е също изключителен момент. Само на 19 години, добре изглеждащата и добре облечена носителка на Грами остави категоричен отпечатък в звездната вечер. Развитието в стилово отношение на младата звезда ни кара да чакаме с огромно нетърпение какво ще покаже следващия път - усетът и самочувствието са налице, а това са най-важните условия за моден успех. 

Saweetie във Valentino

Яркорозовата колекция есен/зима 22/23 на Валентино не е предназначена за хора със слаби сърца, но като една от първите звезди, които я носят, Saweetie налага тренда. Част от причините, поради които Пиерпаоло Пичоли създаде едноцветната колекция за италианската къща, бе да привлече погледите на зрителите към детайла, а тук определено има какво да разгледате – от напомнящия 50-те топ като бралет до полата, лишена от гънки. 

Били Айлиш в Rick Owens

Появата на Били Айлиш на червения килим обичайно е събитие. Без грешка и този път, снощи тя поднесе на публиката преувеличените пропорции на Рик Оуенс, изцяло в черно - поредно доказателство, че дизайнерът и музата му мислят, живеят, дишат еднакво. Любопитното е, че за разлика от нощта на Оскарите, когато Айлиш бе отново изцяло в черно, но в дамски дрехи на Gucci, този път облеклото е изцяло от мъжката линия на Рик. 

Doja Cat в Atelier Versace

Както обикновено, Doja Cat не подцени същността на момента. Облечена в искряща рокля на Atelier Versace в цвят celeste с подходяща чанта Coperni, рапърът беше абсолютно взривяваща. 

BTS в Louis Vuitton

Прекрасно е да видим луксозна мода, елегантно кореспондираща до последния детайл, особено когато става дума за обличането на цял състав. BTS, в тези перфектно координирани, много елегантни костюми на Louis Vuitton, всички леко уникални в своите кройка, цвят, ушиване и аксесоари, са просто фантастични. Особено харесваме двата костюма в Йейлско синьо. 

The Kid Laroi и Катарина Деми

Много приятна двойка - The Kid Laroi и неговата приятелка, звезда на TikTok Катарина Деме - елегантни, смели, нахакани и секси, всеки на по 18.

H.E.R. в Dolce & Gabbana

От грамадната коса до кехлибарените очила и ослепителния гащеризон с крила като на пеперуда, H.E.R. внася сериозно енергията на 70-те на червения килим на Грами и, факт, стои й добре. 

Хейли Бийбър в Saint Laurent и бижута Tiffany & Co

Семпла, но ярка - новата визия на Хейли на червения килим отново привлича вниманието ни. Тази ултра проста бяла рокля е супер шик. Адмирации за екипа й, опазил тоалета без нито една гънка от омачкване. 

Петра Колинс във Versace

Много нетипична, леко шантава дори дреха - отворен крак, люспи на русалка, преливащи се тонове. Версаче, но шик. 

Лили Олдридж в Nensi Dojaka
 

Доста опростения подход към модата на Nensi се оказва печеливш. Направата на дрехата прави така, че тя говори сама, и то говори много.

Ето и победителите на 64-ите награди Грами: 
 
Най-добро поп/дует групово изпълнение - Doja Cat с участието на SZA – Kiss Me More, запис на годината- Silk Sonic - "Оставете вратата отворена", албум на годината- Jon Batiste – We Are, най-добър поп вокален албум - Оливия Родриго – Кисел, най-добър нов изпълнител - Оливия Родриго, най-добрата рап песен - Kanye West с Jay-Z - Jail. Българската композиторка Пенка Кунева спечели "Грами" за музиката към филма "Women warriors".

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.