Следва

Обичта на известните: Джъстин Бийбър и Хейли на червения килим на Грами

Май ще има сватба: Киану Рийвс и Александра Грант

Холивудският актьор Киану Рийвс предизвика слуховете за вече състоял се годеж с любимата Александра Грант

Celebrities преди 2 години

Колегите ни от западните СМИ медии са уверени, че звездата от "Матрицата" и "Скорост" скоро ще се раздели със затвърдения си статут на ерген. И всичко това, след като папараците заснеха Киану в магазин за бижута, където той упорито е избирал пръстен. За покупката Рийвс е посетил бутик Irene Neuwirth на Melrose Place в района на Западен Холивуд. Според очевидец, актьорът е прекарал в магазина около 40 минути. 

Големите любовни истории: Киану Рийвс и Александра Грант

Подозренията на репортерите се подсилват от факта, че на 4 април, т.е. днес, е рожденият ден на Александра. Те са сигурни, че това не е прост подарък - 57-годишният актьор ще направи предложение за брак в значим за избраницата му ден. 

Припомняме, че актьорът се среща с художничката Александра Грант от 2018 г., но двамата потвърдиха романса си едва през 2019 г., когато за първи път се появиха заедно.

Александра е на 48 години. Родена в Охайо, тя се занимава с изкуство, откакто е завършила колежа Swarthmore през 1994 г. с бакалавърска степен по история и студийно изкуство. Излагала е в различни галерии, включително Музея на изкуствата на окръг Лос Анджелис (LACMA), Galerie Gradiva в Париж и галерия Harris Lieberman в Ню Йорк. Киану и Александра работят и по съвместни проекти: тя илюстрира книгите му с авторска поезия (четете още: Александра Грант отказва да боядисва косите си, ето защо). 

Рийвс никога не се е женил. Преди много години в личния живот на актьора се случи трагедия: през декември 1999 г. той и приятелката му, филмовата актриса Дженифър Сайм, имаха мъртвородена дъщеря, а две години по-късно самата Сайм загина при автомобилна катастрофа. Оттогава актьорът не е излизал с никого. Александра Грант стана първата жена до актьора, която стана публично известна. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.