Следва

We Love: безупречно елегантната Лейди Гага на Грами 2022

Обичта на известните: Джъстин Бийбър и Хейли на червения килим на Грами

Той бе буквално разпердушинен заради стайлинга си на 64-ото издание на Грами.

 

Celebrities преди 2 години

Известната двойка се целуна и прегърна на червения килим, като 25-годишният модел носи минималистична рокля на Saint Laurent, а 28-годишният певец е в широк сив костюм на Balenciaga, розова шапка и обувки от съвместната колекция на Balenciaga и Crocs. 


 

Грами 2022 - най-ефектните тоалети на вечерта и победителите


Джъстин се оказа мигновено потопен в критики за външния си вид.

„Бийбър носи дрехите на баща си“, „Облеклото му ме разсмя, бих искал да чуя коментарите на другите гости за костюма му“, „Честно ли се погледна в огледалото, преди да излезеш и кажеш „Изглеждам наистина добре“ и „Има толкова много пари, а не може да си позволи дрехи, които да му стоят”, гласят само част от коментарите.

Припомняме също, че въпреки безупречния вид на Хейли, красавицата наскоро бе хоспитализирана със симптоми на инсулт, причинен от малък кръвен съсирек в мозъка й. За щастие тялото й се възстанови бързо и вече е в чудесно здраве. Още от нея и него, надолу >>>

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.