Следва

От архива: Пижо и Пенда. Приказна градска история

Beefeater London Dress Code 70's

Вчера в Парти Център Center 4 KM се състоя партито на Beefeater London Dress Code 70’s, където Beefeater...

All fashion преди 14 години

Вчера в Парти Център Center 4 KM се състоя партито на Beefeater London Dress Code 70’s, където Beefeater представи епохата на 70-те с Пънк & Глем рок стила в модата и музиката на Лондон.

Под звуците на Дейвид Боуи, Ти Рекс, Слейд и Гари Глитер, The Clash, Generation X, Sex Pistols, Vibrators, The Stranglers на подиума се разходха, по-скоро танцуваха, модели, облечени в дрехите на младите дизайнери от НХА, ръководени от Ива Шатц.

Видяхме много кожа, много черно и сиво, ципове, капси, разкъсан деним и кубинки напълно в стила на Пънка. Заедно с тях, вдъхновени от Глем рок стила присъстваха и метализирани материи, подплатени рамене, пайети, светкавици, звезди и всички те ни оставиха едно космическо и андрогенно усещане.

Ярките цветове и брокатът в грима, дело на Proface, заедно със страхотните прически на Arlet, допълнително подсилваха тоалетите. И всичко това, подготвено специално за събитието, се случваше на фона на музика от десетилетието, миксирана от DJ Longevil и видео от VJ Scorpion.



Партито продължи и след ревюто, а след още един джин с тоник, до телефонната кабина на Beefeater, сред всички уважили дрес кода на събитието, никой не можеше да ни убеди, че не сме някъде през 70-те в Лондон.

Нямаме търпение да дойде следващото Beefeater London Dress Code 80’s, а дотогава, както казват от Beefeater: God save the Gin! ,а освен джин, ние бихме добавили и хубавата музика и, разбира се, модата.

More All fashion