Следва

Плюс 24 за Рене Зелуегър - актрисата играе убийца в The Thing About Pam

Bulgaria ON AIR - с още по-модерна визуална идентичност и излъчване в HD качество

Телевизията изненада зрителите с нов и свеж облик и технологична модернизация през новия телевизионен сезон

Movies & TV преди 2 години

С технологични обновления, още по-голяма динамика и много новости Bulgaria ON AIR изненада зрителите тази сутрин. С новата си визуална идентичност и обновено студио, в което лицата на телевизията продължават да дискутират темите, които вълнуват обществото, предоставяйки всички гледни точки, медията отбелязва 10-тата годишнината от старта си в  България. По повод юбилея и в унисон с дългосрочната си стратегия за развитие, политематичната национална телевизия подготви технологично обновление на цялостната си програма, още повече разнообразно и интересно съдържание, както и нова серия от специалните проекти на телевизията „Бъдещето“.

Зрителите на Bulgaria ON AIR вече могат да се насладят и на още по-качествено телевизионно преживяване. Цялата програма на националната телевизия вече се разпространява в HD формат, осигурявайки великолепно качество на картината и излъчването, както в ефира, така и в реално време - онлайн на сайта на телевизията. Програмата на Bulgaria ON AIR в HD формат е достъпна във всички канали, благодарение на които и днес Bulgaria ON AIR достига до домовете на зрителите - в мрежите на кабелните, сателитните и IPTV оператори.

Вече десет години телевизия и радио Bulgaria ON AIR предоставя на своите зрители навременна информация по най-актуалните и горещи събития от България и света, палитра от седмични тематични предавания и многообразно развлекателно съдържание както в ефира си, така и онлайн на bgonair.bg.

„Преминаването към излъчване в HD формат и обновяването на визуалния облик на телевизията е стъпка, която планираме от дълго време и се радвам, че именно с нея ще отбележим и 10-ия рожден ден на Bulgaria ON AIR“, каза Виктория Миткова - изпълнителен директор на Bulgaria ON AIR и Investor Media Group.

И през новия телевизионен сезон Bulgaria ON AIR ще продължи да търси отговорите на ключови обществено-значими въпроси от доказани имена и ще допринася за обогатяване информативността на зрителите по актуалните събития. Със същия устрем националната телевизия отново ще стимулира културното развитие, давайки трибуна на изкуството във всичките му форми чрез специалния проект на Bulgaria ON AIR за нова българска култура - Bulgaria ON ART, и многообразие от премиерни документални поредици и качествени филмови продукции и утвърдени сериали от цял свят.

Честито, колеги!

More Movies & TV