Следва

Ще снимам: порно историите на Памела, Парис и Ким

Съжаляваме, Емили, но Джулия Фокс има най-добрата коремна преса в Холивуд

Мацката си стана звезда и това е! Какво ли не прави любовта, особено ако е с най-голямата музикална звезда на времето ни - Кание Уест, пък макар и за има няма 50-ина дни... 

 

Celebrities преди 2 години

Голият, стегнат, слаб, секси корем отдавна е "визитната картичка" на американския модел Емили Ратайковски - тънката звезда демонстрира перфектните си плочки при всяка възможност. Но, всичко тече, всичко се променя, и на хоризонта имаме конкуренция и то каква. Бившата любима на Кание Уест, актрисата Джулия Фокс, се пусна онзи ден по къс топ и панталон с ниска талия и стана ясно, че винаги "има един номер по-голям", както гласи поговорката. 


Джулия Фокс и "роклята на отмъщението" - пазаруваме по една подобна, за всеки случай


Между другото, не минава и ден, в който Фокс да не се покаже в целия си блясък - с пола или дънки с възможно най-ниска талия и мъничко горнище. Променят се само стиловете и дизайните. Така например, вчера, Джулия избра черен латексов комплект от новата колекция на марката с интригуващото име SEKS. Отгоре актрисата хвърли обемно яке от кожа с косъм, а в ръцете си държеше вярната „приятелка“, чантата Balenciaga.

Що се отнася до марковия грим, който Фокс прави сама, този път нямаше агресивни опушвания - само тънка и елегантна очна линия.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.