Следва

Тайната на изумително красивите устни на Ирина Шейк

5 бански плюс 1 идеално тяло: бразилката Изабел Гулар и тенденциите за Лято 22

Това дупе... 

 

Body преди 2 години

Няма други дупета на света, като бразилските. Доказват го супер секси кадрите, показани ни от колегите от списание ELLE, чиято корица за предстоящия им майски брой ще краси именно Изабел.  

Екипът снима на плажа в Барселона, а под жаркото слънце позира знойната Изабел Гулар. Топмоделът работи усилено: докато не постигне желания кадър, не мирясва, сменяйки стотици пози и винаги готова с нови решения. Същото важи и за кадрите тук, които идват като специален комплимент към читателите, удновременно разкривайки най-важните тенденции в банските костюми за предстоящото лято.

Въпреки това, което виждаме, Гулар споделя, че обожава да яде. Фигурата на бразилката е просто фантастична, но тя наистина хапва доста, поне 5 пъти на ден, при това пълноценно. За всичко "обвинява" суперметаболизма си, който, заедно с ежедневните тренировки, й помага да поддържа тялото си в страхотна форма.

В момента Изабел прекарва ваканцията си в родината си, в Рио. Подобно на повечето топ модели, ваканционният гардероб на мис Гулар изглежда се състои основно от бански. Пет актуални модела бикини и монокини в най-апетитните пози за няколко дни и в резюме: тенденциите включват корсажи, тънки връзки, деним, екипи за аеробика и много голота. Вижте и ускорете метаболизма, освен останалото >>>

Бикини "наобратно" и поп-естетика

Аеробика

Деним

Връзки

90-те

 

More Body