Следва

Хоп и се ожениха: Кортни Кардашян и Травис Баркър и изненадващата сватба

Сватбата на най-красивата двойка в Испания: роклята, гостите, историята

Една от най-красивите аристократични двойки в Испания - Изабел Жуно и Алваро Фалко - се ожениха година след годежа. Вижте подробностите от така чаканата звездна сватба. 

 

Celebrities преди 1 година


Изабел Жуно и Алваро Фалко на представянето на бижута в Мадрид, 19 октомври 2021 г.

В испанския град Паленсия се състоя великолепната сватба на двама изтъкнати младоженци. Изабел Жуно (дъщеря на Филип Жуно, бивш съпруг на принцеса Каролина от Монако) и потомственият аристократ Алваро Фалко си казаха "Да". Тържеството се състоя в двореца Мирабел (принадлежащ на фамилията Фалко), а сред гостите се оказаха десетки титулувани особи и значими медийни личности.


Изабел Жуно и Алваро Фалко в Херес, 4 септември 2021 г

Испания чака тази сватба цяла година, откакто Алваро предложи брак на Изабел през април 2021 г. Булката и младоженецът (тя в женствена рокля на родната й булчинска марка Pronovias) се заклеха във вярност в параклиса на двореца Мирабел, архитектурен бисер от 16-ти век. „Решихме да се оженим в Пласенсия, в семейния дворец на Алваро, защото той е много специално място, в което се женят и родителите му. Красиво място от голямо значение за нас, защото е символ на традицията“, каза Жуно пред списание ¡HOLA! малко преди сватбата.

Общо 250 души са присъствали на церемонията миналия уикенд. Много граждани и журналисти също се събраха на площада до двореца, за да наблюдават пристигащите гости - пищна картина от добре облечени и фризирани, усмихнати и щастливи, много богати хора - винаги радост за окото. 


Гости, пристигащи за сватбата на Изабел Жуно и Алваро Фалко, Паленсия, 2 април 2022 г.

Една от най-известните гости се оказа собственичката на конгломерата Inditex - Марта Ортега, придружена от съпруга си Карлос Торета. За събитието Марта избра теракотена рокля с ниска талия и елегантно небесносиньо палто (четете още: Коя е Марта Ортега, наследницата на Zara и нов президент на гиганта Inditex).

Сред израните да споделят тържеството бяха и синът на бившия испански премиер Хосе Мария Аснар, Алонсо Аснар, с приятелката си Рената Коладо, известният испански музикален дует Los del Río, моделът Евгения Силва и блогърът Вега Ройо-Вилянова.


Марта Ортега и Карлос Торета пристигат на сватбата на Изабел Жуно и Алваро Фалко, Паленсия, 2 април 2022 г.

Алваро и Изабел са заедно от 2018 г.  Жуно е дъщеря на бившия съпруг на Каролина Монакска (дъщеря на Грейс Кели и Рение III) и модела Нина Венделбо. Момичето получава престижно образование във Франция, Испания и САЩ, а сега се занимава с различни артистични дейности: участва във филми, работи като модел и води семинари за правилно хранене. Фалко е син на испанския маркиз Кубас, бохем, предприемач и диджей. Алваро наследява титлата маркиз, като едновременно става един от най-привилегированите и богати аристократи в Европа. След сватбата Изабел също става аристократка и има пълното право да се нарича маркиза на Куба. Испанската преса вече гадае дали след брака младата жена ще се появява на същите събития, на които присъстват и членове на семейство Грималди, княжеската фамилия на Монако (четете още: Галерия: Каролина Монакска, дъщерята на Грейс Кели, в 40 романтични архивни кадъра). 


Алонсо Аснар и Рената Коладо


Амелия Милан


Марта Ортега и Карлос Торета


Приска Перес


Франи и Арена Мартинес


Алфонсо де Бурбон и Евгения Силва
 


Вега Ройо-Виланова

More from View Sofia

Доктор Нигма Талиб: не яжте ТОВА и лицето ви ще блести от красота

Health преди 2 години

Освен красива жена, доктор Нигма Талиб, известна със сериозните си книги и достижения в областта на науката за храненето, e човек с харизма, който умее да увлича и да прави така, че да се вслушваме в думите й. Базирана в Лондон, д-р Талиб  е категорична, че кожата на всеки човек е огледало на неговите хранителни навици: всичко, което ядем, и още повече - това, с което злоупотребяваме, оставя следи върху лицето ни 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.