Следва

We Love: кралицата на черното Моника Белучи

We Love: 11-годишният актьор Джуд Хил и кучето Хектор в новата кампания на Thom Browne

Том Браун даде на Джуд Хил, 11-годишният носител на наградата Critic's Choice Award, най-трудната роля в младата си кариера: да избяга от пастта на гигантско куче!  

All fashion преди 2 години

Да де, това е просто някакъв хитър, полу-сюрреалистичен трик с колаж, но Джуд Хил, повече от очарователен в Belfast на Кенет Брана, самият, Том Браун (до колена), кученцето на дизайнера, Хектор, и още няколко също толкова сладки деца са големият фурор в най-новата кампания за детски дрехи на бранда. 

Разбира се, има и по-конвенционални снимки на моделите за сезонната линия, но всичко е игра, тотално в стила на Том Браун - показване на достъпни силуети в радостно причудлива светлина. Детското облекло на бранда, не изненадващо, е не по-малко луксозно от основното му меню за възрастни и този сезон дава предлага на малките къси костюми, изпъстрени с бродирани дакели, отново референция към към "гигантската хрътка" Хектор.

За по-консервативно оформените младежи, Браун има изобилие от характерни сиви костюми в нюанс въглен, спортно облекло с четири бримки и подходящи за деца смокинги.

А между другото - това не е първият път, в който прекрасният Джуд Хил носи Thom Browne. Младежът, който получи международно признание за участието си в "Белфаст" на Кенет Брана миналата година, наскоро облече персонализиран костюм на дизайнера за Оскарите 2022 г., изборът за който приписа на майка си: "Нямам усет за мода“, казва Хил, както вероятно би направило всяко 11-годишно момче.


 We Love: Оскар Айзък и полата му Thom Browne вчера в Лондон


Хектор Браун, разбира се, също е страхотен. 

 

More All fashion