Следва

Обичта на известните: Аня Тейлър-Джой в мини Dior и нейният красавец Малкълм

Хоп и се ожениха: Кортни Кардашян и Травис Баркър и изненадващата сватба

Кортни Кардашян и Травис Баркър изненадаха със сватба в стил Лас Вегас.

 

Celebrities преди 2 години

След церемонията по връчването на наградите Грами двойката се отправи към параклис в Sin City и се закле във вечна любов. 

Все още не е известно дали са получили свидетелство за брак, съответно не е ясно и дали бракът е законен.

Според информация от чуждестранни медии, Кортни и Травис са поискали да бъдат венчани от имитатор на Елвис Пресли и не са позволили на никой друг, освен на няколко спътници от екипа им, да ги снимат.

Двойката обяви, че има връзка през януари миналата година, годежът им бе през октомври (четете още: Ваканцията на известните: Кортни Кардашян и Травис Баркър в Рая).

Това (ще) е първи брак за 42-годишната звезда от Keeping Up with the Kardashians, която има три деца от връзката си със Скот Дисик, и трети за 46-годишния барабанист, който пък е баща на две деца от брака с Шана Моклер.


Кортни Кардашян и легендарните прашки Gucci: на яхта с най-трудно откриваемите гащи на света


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 19 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.