Следва

БГ РАДИО празнува деветия си рожден ден

HOT HEELS - the first original cabaret гостува за I Can Too

На 3 март в сряда, от 21.00 часа, сцената на Sofia Live Club ще се превърне в арена на красиви тела, невиждана...

Events преди 14 години

На 3 март в сряда, от 21.00 часа, сцената на Sofia Live Club ще се превърне в арена на красиви тела, невиждана хореография и неподозирана, изненадваща програма. Европейско ниво, стил и музика от световни вариететни сцени са в основата на “HOT HEELS – the first original cabaret ”.

Събрани в едно, ще се видят финесът на балерините от „Lido”, хореографията на „Moulin Rouge” и изваяните форми от „Crazy Horse” напомнящи за шоугърлите от старите ленти.

Шоуто е олицетворение на грандиозен спектакъл за всички сетива: подобаваща сцена; модерна, светлинна технология,четири метрова LED стена, красиви тела и неповторими изпълнения, спиращи дъха.

Специално за премиерата на “HOT HEELS – the first original cabaret” пристига Емилиан Цанков, завършил Академията по пантомима на Марсел Марсо, по късно негов асистент и по настоящем звезда в “Lido”. Той ще изпълни пред публиката два уникални магически номера с дължина 5-7мин. Единият - JEROME MURAT е в топ 3 на световните Магически изпълнения.

Разбира се, за внушителната атмосфера ще допринесaт и талантливи български изпълнители с изпълнения на живо.

Музикалното трио: Минко Ламбов-пиано, Георги Георгиев-барабани, Борис Таслев-бас и айдълките Пламена и Деница ще очароват публиката с изненадващи аранжименти
на световноизвестни мелодии.

Черешката на тортата е ексклузивното участие на топ изпълнител от българската музикална сцена, преобразен(а) в цилиндър, фрак, бели ръкавици и черни лачени обувки.

Трябва да се насладите на невероятното “HOT HEELS - the first original cabaret “ от първата до последната му минута, за да успеете да се пренесете в свят на съблазън, чар и гореща атмосферa!

“HOT HEELS - the first original cabaret” подкрепят инициативата „Аз-Ти-ХаиТи” – един съвместен проект на българските музиканти, Столична община и фондация И АЗ МОГА / I Can Too, около която се обединяват много правителствени, неправителствени организации и медии. Процент от приходите от входа на събитието ще отиде във фонда на хаитянската организация Haiti Aid Network, която действа на местен терен и която се подпомага от инициативата Аз-Ти-Хаити.

В края на събитието ще бъде продадена на търг три-литрова бутилка шампанско Моет Шандон, като отново процент от нея ще бъде дарен за тази инициатива.
Социалната ангажираност на спектакъла се изразява и в едно интересно художествено решение във финалната част, когато всички участници ще облекат фанелките на организацията I Can Too, за да изразят съпричастността си към благородната кауза I Can Too.

Финалният акорд по случай националния празник на България 3 март ще постави Стефка Саботинова с песента Притурила се планината.

Куверт - вход и консумация 30 лв.
ВИП зона с гурме вечеря 150 лв.
Тел. за резервации: 0888 33 11 93
www.sofialifeclub.com
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.