Следва

Лурдес Леон, на мама Мадона детето, в две диаметрално различни модни кампании

Нова сватба: ангелът Жозефин Скривер се омъжи в Мексико

Жосефин Скривер и Александър ДеЛион се заклеха да бъдат заедно до края на живота си на приказна сватбена церемония в Мексико.

 

Celebrities преди 1 година

Красивият ангел на Victoria's Secret и американският певец си казаха съдбовното "Да" пред най-близки роднини и приятели, а идиличните снимки от сватбата публикува Vogue.

Основната церемония се състоя по залез слънце, под палмите в Кабо Сан Лукас.


Сватбата на най-красивата двойка в Испания: роклята, гостите, историята


Не можем да бъдем по-щастливи, че ще прекарваме остатъка от живота си заедно. Това е само началото, но ще помним тази нощ и този уикенд до края на живота си, сподели красивата булка. 

Моделът е другото име на съвършената булка в романтичната рокля на Alberta Ferretti. Скривер избра Ферети, защото тя е дизайнерът, в чиито ревюта Джоузефин или Жосефин, както ви харесва, дефилира в самото начало на кариерата си.

Младоженецът е в бял смокинг и черен панталон, щастлив до припадък, гостите са видимо вдъхновени и в отлично настроение, шаферките са в ментови копринени рокли - чудесен реверанс към зеленото наоколо. Изобщо, елегантност в най-щастливия ден, която със сигурност ще послужи на всеки, който има скорошни сватбени планове. Класика в жанра, от най-приятните. Честито на младоженците! 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.