Следва

Generation nova – нагласите на българите между 16 и 25 години в края на март 2022

Роклята ми сребърна, дупето ми стегнато - Ким Кардашян в трудна за обличане рокля и с гаджето

Ким Кардашян бе подкрепена от секси гаджето си Пийт Дейвидсън на премиерата на новото шоу The Kardashians в Goya Studios Лос Анджелис.

 

Celebrities преди 2 години

41-годишната риалити звезда и 28-годишният актьор и комик пристигнаха на събитието, хванати за ръце, макар че по-късно не позираха заедно на черния килим. Тя е в предизвикателна вечерна визия, той - класик. Нейната рокля е с неизвестен автор, но подозираме, че вероятният създател е Демна или поне брат му Гурам, двамата Гвасалия - съответно зад Balenciaga и Vetements. Неговото черно сако върху бяла тениска е всичко, което е необходимо за мъж, придружаващ мисис Уест на парти. Новото семейно риалити шоу The Kardashians е с премиера на 14 април в платформата Hulu.


Петъчна доза секс: 75 кадъра и неподозираната история на Пийт Дейвидсън


Ким и Пит са заедно от няколко месеца, като първоначално криеха връзката си от обществеността.

More from View Sofia

Разплаканата Марго Роби напуска дома на Кара Делевин: говори се за тежък срив при модела

Celebrities преди 1 година

Папараци в Лос Анджелис уловиха Марго Роби да излиза от дома на Кара Делевин със сълзи на очи. Актрисата носи пакет в ръце, чието съдържание силно напомня пакет с лекарства, както и куфар (Роби е имала планиран полет същия ден).    

Taste Sofia: Изящният уют на "Щастливеца"

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.