Следва

Регистрирай се сега, за да не плачеш после - Nike Air Max уъркшопът е тази събота

Всички носят: сценичното мини на Prada

Полата е спорна, обаче има поне две големи предимства - всички знаят, че е Prada, и всички знаят, че струва ужасно много. Значи - налице е най-новата модна вещ за най-влюбените в модата, най-широкопръсти дами, които имат повече от една готина цветова вариация на разположение >>> 

Shopping преди 2 години

Всичките 39 тоалета от колекция Пролет/Лято 2022 на първокласната италианска модна къща бяха показани в Милано миналия септември с една едничка тема - СЪБЛАЗЪН. В контекста, нищо не е по-съблазнително от едно драматично скъсено мини, а скъпата тъкан, перфектното изпълнение и особено закачката, асоциираща артикула с нещо специално, нещо театрално, нещо повече от останалото, е голям допълнителен бонус. Минито - късо отпред и дълго отзад, се оказа точно от тези модни бомби, които карат седящите на първи ред на модните ревюта по време на модните седмици да вдигнат отривисто ръка и да насочат iPhone-си към моделите, за да могат, секунди по-късно, да направят видяното достояние на хиляди в социалните мрежи. За пролет/лято 2022, наред с една друга супер емблематична мини пола - тази на Miu Miu, сатененото мини съкровище на Prada несъмнено е едно от най-силно интригуващите парчета на пролетта.

Правейки фин разрез между откровено миди и макси дължините, които доминираха през последните няколко години, това драматично, облечено в шлейф мини, моментално привлече въображението на модната тълпа. Изработена от луксозен сатен в нюансите на меко розово, жълто, черно, кафяво, тъмно синьо и оранжево, полата бе комбинирана на пистата с безгрижни плетива, плътни кожени якета и обемни ризи - идеалното капсулиране на съвременната женственост, която идва от продължаващото вече две години творческо сътрудничество на Миуча Прада (Miuccia Prada) и Раф Симънс (Raf Simons) - двамата едновременни креативни директори на Прада (четете още: Година по-късно: размисли и страсти от Миуча Прада и Раф Симънс за модния им дует). 

Ако, подобно на нас, сте се влюбили в това секси хрумване на Prada, ще ви е приятно да знаете, че то вече е официално достъпно за закупуване онлайн. Полата на Prada, както дефилира на ревюто, предоставя много вдъхновение за различни стилови комбинации, но любимото съчетание е с байкър яке от плътна кожа, бяла тениска и заострени токчета. Най-доброто съчетаване на висока и по-ниска мода за пролетно коктейлно парти. Надолу показваме вече очевидната мания по дрехата - масово пазаруване и мигновено обличана, тя е вече култ. Остава да се решите на инвестицията и вие, ако смятате, че смело дизайнерско решение от най-висок клас като това ще пасне в гардероба и ежедневието ви. 


2689лв


2689лв


4190лв


4190лв

More Shopping