Следва

5 звездни спортни тоалета: гласуваме за Росалия, Кейти, Хейли, Емили или София

Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц, тя във Valentino, той - в Dior

Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц бе основната тема в света на шоубизнеса тези дни, а чрез Vogue имаме и ексклузивните снимки от голямото тържество.

 

Celebrities преди 1 година

27-годишната актриса и 23-годишният син на Виктория и Дейвид Бекъм се ожениха в имота на семейство Пелц в Палм Бийч прези уикенда, като преди това цялото семейство усърдно се подготвяше да свикне с мисълта.  

Красивата дъщеря на милиардера Нелсън Пелц и модела Клаудия Хефнър облече изящна булчинска рокля на модна къща Valentino, под авторството на креативния шеф Пиерпаоло Пичоли. Роклята, в класическо бяло, е с дълъг шлейф, декорации от ръчно изработена дантела на воала и ръкавиците и отлично подбрана, благодарение на стилиста на Никола - Лесли Фремар така, че да пасва на излъчването и натюрела на булката (четете още: Всичко, което трябва да знаем за Никола Пелц, бъдещата г-жа Бекъм).     

Нелсън отведе прелестната си щерка за ръка до олтара.

Майката на Никола предпочете синьо творение на модна къща Версаче.

Щастливият татко и свекър Дейвид Бекъм гордо позира с тримата си сина, като следва да се отбележи, че елегантният и стегнат външен вид на мъжката част от фамилията Бекъм дължи безупречната си елегантност на Ким Джоунс и поверената му модна къща Dior. 

Младоженците бяха заснети на следващата сутрин след сватбата им. Те бяха забелязани да се возят в електрическа ретро кола за 500 000 долара, която получиха като сватбен подарък от Дейвид и Виктория.

Честито, горчиво и наздраве!  

More from View Sofia

Най-лошо облечените на Met Gala 2022, защото да се греши е човешко, но не и когато всички те гледат

Celebrities преди 1 година

Met Gala 2022 всеки път, неизбежно сякаш, доставя на публиката гигантски дози стилистични върхове и, едновременно с това, неизбежни модни падения. Вчера обобщихме най-приятните попадения на понеделнишката вечер на Met Gala 2022, днес правим кратък визуално-текстови преглед на най-спорното, да не кажем най-лошото от тържествената модна вечер, най-важната в календара на световните модни събития, благодарение на усърдието в годините на създаделката - Анна Уинтур. "Позлатен блясък" ли, както изискваше темата? Ми, не, други неща, но не и това...    

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 3 дни

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго...