Следва

EASTPAК с магазин у нас от 1 март

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Кани Уест пусна новия си блог миналата седмица. Той е много по-упоростен и изчистен, в бяло, за разлика от...

All fashion преди 14 години

1. Новият блог на Кани Уест

Кани Уест пусна новия си блог миналата седмица. Той е много по-опростен и изчистен, в бяло, за разлика от досегашното черно. Освен това шрифтът не е само главни букви, които малко дразнеха, а малък и италик. Вече има постнати снимки от няколко сесии, включително и тези на настоящата му приятелка Амбър Роуз, позираща като Грейс Джоунс. Всички те ни карат да вярваме, че този блог ще бъде много по-арт и културно насочен от предния и ще го следим с удоволствие.

2. Милитъри тренда



От няколко сезона насам милитъри елементите се опитват да се наложат като стабилна тенденция, но едва ли са били по-модерни някога, отколкото тази пролет. И тук става дума не само за елементи като пагони, ресни, двуредно закопчаване, ризи и изобщо войнишките стайлинги, но и камуфлажът също. Тази пролет ще носим много маслено зелено, бежово и кафяво във всичките им топли, естествени нюанси.

3. Джеймс Франко за Gucci by Gucci SPORT pour Homme



Актьорът Джеймс Франко, който вече бе лице на Gucci by Gucci, сега взе и главната роля в рекламната кампания на аромата Gucci by Gucci SPORT pour Homme. “Джеймс Франко е перфектен за Gucci. Той олицетворява безгрижие и неподправен сексапил, които са най-привлекателните черти в един мъж, а в рекламната кампания, той успя да улови casual, модерния и мъжествен дух на марката.”, така Фрида Джани обясни избора си, за който сме с две ръце "за".

4. Magdalena Frackowiak за Numero от Грег Кадел



За 111 брой на списанието Numero са ти подготвили една спираща дъха, сърцето и каквото още е възможно фотосесия, дело на Грег Кадел. Главната роля е запазена за не коя да е, а Магдалена Фраковяк. Харесваме я, защото стайлингът е страхотен, изглежда супер в черно-бяло, а Магдалена позира като богиня.

5. И Милано в кожа


Dsquared2, Bottega Veneta, Moschino, Francesco Scognamiglio

Кожата не е била по секси, отколкото се очертава да бъде идната есен. Както се вижда, няма да се ограничим откъм модели, защото я има под формата на рокли, панталони, ризи, сака, поли, гащеризони и якета. Но също така и цветово ще сме свободни да експериментираме. Освен в черно и в топлата бежова и зелена гама, която ни показа Ню Йорк, Милано ни иска и в яркочервено. 
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.