Следва

Oh, baby! Риана е корица на Vogue, цялото интервю >>>

Регистрирай се сега, за да не плачеш после - Nike Air Max уъркшопът е тази събота

Nike & Buzz Sneaker Station ни канят да празнуваме Air Max с workshop!

All fashion преди 2 години

Всичко най-хубаво се случва на слънчево време - пролетно, свежо, модерно, разпускащо. Ако щете вярвайте, в главите ни и за секунда не попадат въпроси като "Леле-мале, какво ще правя в събота?!", защото меракът ни, както се казва, за творчество и млада енергия, помага винаги да попадаме на правилните места, а пролетната умора спира да съществува. Надолу разказваме какво "леле-мале ЩЕ правим тази събота", понеже не можем да ви пожелаем нищо по-хубаво, освен да го направите и вие - събитието на Nike Air Max - регистрираме се ТУК, а надолу са подробностите. 

Празник е! Празник на божествения силует Nike Air Max, на пролетта, топлината, свободното време, творчеството, изненадите и подаръците. Три основни точки:

- Air Max уъркшоп, в който създаваме свой собствен дизайн на тази толкова секси, историческа обувка, с пълна свобода върху цветове, палитри, гами, материи. 

- Custom rug уъркшоп със Subcultura - на хора, които смятат килимите за маловажни и немодерни не вярваме - противно на това, ще станем приятели с всеки, който дойде на килим уъркшопа в събота, на който ще си създадем свой собствен килим Nike. Маргарита от Subcultura (бранд, съчетаващ традиционни техники и абстрактна естетика, в основата на който са ръчно тъканите абстрактни килими, естествените материали, ярките цветове и органични форми) предстои да ни разкрие всичките си тайни! Само 5-ма ще са щастливците, прибрали се с magic carpet, затова се регистрираме мигновено. 

- Pimp my Air в момента, в който старият ни Air Max светва, почистен до блясък и с вид на чисто нов, благодарение на Чисти обувки и Nadya Ofan. С няколко думи - взимаме си стария Air Max, обичан и носен мнооого, Чисти обувки го възраждат, а Nadya Ofan го окачва със специални custom бижута. Отдаваме на великите обувки това, което заслужават. 

Всичко това и още много градски вълшебства, готини изненади, подаръци и златни шансове ще награбим тази слънчева, събота - мястото е на най-хубавата улица в София - Съборѝна 3, времето е от 10 до 20 часа - предостатъчно за всички удоволствия. Елате с нас, бъдете част, регистрирайте се ТУК, защото пролетта е да се радваме на живота, а не да си повтаряме "ох, защо не отидох на това жестоко събитие..." See you there!  

Ако си нямаш чифт, обзаведи се с новите Air Max Terrascape от Buzzsneakers ТУК!

More All fashion