Следва

Хмх, този костюм на Лили Колинс на дискусия за "Емили в Париж"

Бритни Спиърс е бременна. Това ще е трето дете за 40-годишната звезда

Бритни Спиърс е бременна за трети път. 40-годишната звезда сподели щастливата новина в Instagram.

 

Celebrities преди 2 години

„Отслабнах много по време на пътуването до Мауи, но си върнах килограмите. Помислих си: „Какво се случва с корема ми?“ Съпругът ми ми отговори: „Може би си бременна с храна, глупаче“. „Е, направих тест за бременност… и… наистина ще имам бебе“, написа възторжено звездата. 

Бритни поясни още, че от този момент не възнамерява да се появява много често публично, за да избегне папараците, които я преследват и без това. Певицата има лош опит от предните пъти, в които беше бременна: "Всъщност далеч не бях в блажено състояние, напротив,  страдах. Беше трудно, защото, освен бременна, бях и депрсирана - става дума за т.нар. пренатална депресия. Определено беше ужасно. Тогава жените не говореха за това. Някои хора смятаха, че е опасно да се оплакват по този начин, докато носят бебе, но сега жените говорят за това всеки ден. Благодарете на Исус, че не е нужно да пазим тази болка в тайна. Този път ще практикувам йога всеки ден. Изпращам радост и любов“, гласи посланието й.

Това ще бъде първото дете на Бритни от годеника й Сам Асгари. Тя вече е майка на 16-годишния Шон Престън и 15-годишния Джейдън Джеймс от брака й с Кевин Федърлайн.

Миналата година Бритни разкри, че не й е позволено да има деца заради попечителството на баща й Джеймс. „Бих искала да продължа, да мога да се оженя и да имам бебе. Казаха ми обаче, че не мога ните едното, нито другото в този момент. Имам вътрематочно устройство, за да не забременея. Искам да го извадят, за да мога да опитам да имам още едно бебе. Но този така наречен екип не ми позволява да отида на лекар, за да извадя спиралата, защото не бивало да имам повече деца“, каза тя на изслушването, преди да бъде освободена от ареста.

Бритни и Сам се сгодиха миналия септември. Не се знае кога се очаква бебето и предстои ли официална свабта, но новината и без това е разкошна. Желаем късмет и любов!

 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.