Следва

Честито на свекъра и свекървата: Виктория и Дейвид Бекъм на сватбата на Бруклин

We love: Yettel!

Yettel има всичко! 

All About Life преди 2 години

Последното звучи като леко крайно твърдение, но споделяме само неща, в които сме убедени, а - повярвайте ни - познаваме Yettel по-добре и от добрите си приятели. Telenor не просто "стана някой друг", той еволюира в един индиговосин-лимоненозелен бранд, който не само удовлетворява всички капризи, приветства и променя хората, но и помни миналото, отдава се на настоящето и не се страхува от бъдещето, бидейки супер fresh. Нямаме намерение да запеем песен от типа "Ти си всичко за мен!", но ще обобщим накратко всичко, което Yettel има, може и прави, надолу, а съвсем скоро ви срещаме с четири изключителни, динамични, интелигентни дами от екипа на бранда, които не позволяват да останем безразлични към мобилния си оператор и наистина вдъхновяват, професионално и житейски, but first:

Философията

В момента, в който казахме, Чао, Telenor, здрасти, Yettel! под кожата ни влезе най-готината дума (поне за годината) - баланс. Yettel работи за баланса, мисли за баланса, посвещава му се. Говорим за онзи тип хармония, който искаме в почти всички области на живота - в личното време, в темпото на дните, в продуктивността, в отношенията с хората, в професионалния живот, в убежденията и емоциите. Бидейки абонат, не, съмишленик на Yettel, имаме в негово лице подкрепа и стимул да сме дзен.   

Вайбът на бранда е приятелски, човечен, забавен - в локациите на Yettel, физически и дигитални, няма напрежение, припряно бързане или досадно бавене, има място за въпроси, решения и оползотворено време (от кухнята ни издадоха, че любовта към хората е движеща сила). Приятното, леко и фокусирано обслужване на клиенти се усеща с първото "Добър ден!", а работната атмосфера е оптимистична и зареждаща, знаем от доверени източници. 

Yettel е устойчив, зелен не само (наполовина) визуално, но и в действията и призванието си - говорим за зелени политики, paperless локации, все по-нисък въглероден отпечарък и готини послания към хората, природата, планетата. Наблюдаваме и търсим екосъобразността и в този смисъл Yettel е първенец на българския пазар, сравним с някои от най-модерните компании по света. Иновативна, отговорна, прозрачна компания, фокусирана върху технологичното живеене в най-ползотворния и модерен смисъл, върху околната среда и върху здравето, благосъстоянието и правата на хората. 

Услугите

Както казва Дуа Липа I got new rules, I count 'em, но изброяваме не някакви си правила, а предимства и възможности с Yettel: мобилни планове, с които се диша лесно - Тотал+, Тотал Макс и Тийн, 5G за всички, минути и мегабайти по вкуса ни и допълнителни удоволствия като HBO Max, Deezer, Bookmate и още много, естествено, предплатени планове, роуминг, и готини фиксирани услуги за буквално интелигентен дом.  

Ако ни видите със зелено-синя хартиена чанта, най-вероятно в нея има смартфон, часовник, таблет, слушалки, спортна гривна, колонка или някой друг "техно" аксесоар, защото трудно се устоява на богатството от устройства в Yettel - кеф ти Samsung, кеф ти Apple, кеф ти Xiaomi, Huawei или Motorola... Да, обожаваме шопинга и да, това се брои за такъв. И защото джаджите са ни много скъпи, продължение на самите нас, възползваме се, като се наложи, от застраховка на устройства, от сервиза на Yettel. А понякога цялата ни връзка с Yettel става само с пръст, през ултрапрактичното мобилно приложение, където плащаме, поръчваме, ъпгрейдваме, какво ли не - повече за него ТУК

Великолепните ни интервюта с няколко от жените на Yettel разказват още много за този готин, easy, модерен комуникационен бранд (следете ни в идните няколко седмици), а междувременно сме сигурни в едно - Yettel си има всичко!

More from View Sofia

Алтернативите и технологиите ни помагат да се преборим с вредните навици

All About Life преди 9 месеца

Връзката с вредните ни навици понякога е толкова силна, че сякаш усилията ни да се справим с тях просто не са достатъчни. Напредването на технологиите и компаниите, които обръщат поглед към концепцията за намаляването на вредата обаче ни показват, че има светлина в тунела…

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.