Следва

Коя я носи по-добре: роклята с огромно деколте - Виктория Бекъм или Ева Лонгория

Кой как избра да се рекламира: Шарън Стоун, 64, за Dolce & Gabbana

Шарън Стоун излъчва безспорен сексапил на своите прекрасни 64 години. Атрактивната холивудска актриса изглежда фантастично в новата модна кампания на Долче и Габана.

 

Celebrities преди 1 година

На пълните с настроение рекламни снимки, направени във Венеция, Стоун представя новите вариации в дизайна на известната чанта Devotion на италианската модна къща (четете още: We Love: безупречната елегантност на Шарън Стоун в Милано).

Фотографът Майкъл Мюлер е авторът на фотосесията.  

„Шарън Стоун е лицето на новата кампания за чантата Devotion, заснета от Майкъл Мюлер. Изкуството и красотата се сливат в хармония с уникалните емоции и хилядолетната история на Венеция, а луксозната ни Devotion свидетелства за любовта към елегантността, прецизната изработка и вниманието към детайла, запечатани със символа на Свещеното сърце“, пишат в прессъобщението си за кампанията Доменико Долче и Стефано Габана. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.