Следва

Кулите на бъдещето

Със специално внимание

Всяко наше посещение на Околовръстен път 82 е свързано с една вдъхновяваща едночасова разходка из...

Fashion преди 16 години
Всяко наше посещение на Околовръстен път 82<@SITE_URLstrong> е свързано с една вдъхновяваща едночасовачасова разходка из новостите от световния дизайн, различно от предвидените двадесет - тридесет минути.

В интериорния рай има неписани закони „за пълното внимание към клиента”, от които произтичат всички професионални решения за модерен и функционален дом, ателие, офис, за който вече не веднъж сме споменавали (виж)
<@SITE_URLa>
В дъждовния четвъртък бяхме на познатия номер, за да разберем от стилния собственик Соня Александрова <@SITE_URLstrong>откъде тръгва всичко и какво им предстои.

Да полюбопитстваме за начинанието Crownline<@SITE_URLstrong> и да им пожелаем честит рожден ден! 


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> VS:  Как се роди идеята за създаването на Interius?
СА:<@SITE_URLstrong> 1997 г. когато ни се наложи да обзаведем апартамента си, а може би е било някъде вътре в мен, често хората откриват способностите си в най неочаквания момент. Обичам работата си, въпреки че не ми остава много лично време. INTERIUS<@SITE_URLstrong> е магазин, който може да бъде навсякъде по света, всяко нещо свързано с него се прави с много любов и желание. На първо място се стараем клиентите ни да бъдат доволни и на всяка една годишнина да идват с удоволствие при нас.

VS: С кои фирми работите и с какво ви спечелиха?<@SITE_URLstrong> 
СА:<@SITE_URLstrong> POLIFORM, WITMANN, PORADA, RODA, ZANOTTA, FLEXFORM, SLIDE, Limited Edition, DEDON, GAB, BALERI, GREEN, FOSCARINI, IVM office и др. Това са фирми, които съществуват от много години насам и се предават през поколения, работят с най-известните дизайнери по света и от тях се ръководят тенденциите, държат на качество и се стремят да са винаги на върха.

VS: Какво налага последните колекции в обзавевежднето и колко често трябва да преобразяваме дома си?
СА:<@SITE_URLstrong> В момента много масив в орех, бяло и черно, гланцови покрития и като общо се връщаме назад в годините. В обзавеждането не е задължително да се следват тенденции, личното пространство е място, където можете да релаксирате, да бъдете сами или да се срещате с хора. Това е мястото, което трябва да има духа и почерка на собственика.

VS: От скоро продавате яхти Crownline. И както научихме, всички, които са изложени при вас са вече продадени. Разкажете нещо повече за тях.
СА:<@SITE_URLstrong> Да, радваме се на голям успех и бързи продажби тъй като Crownline<@SITE_URLstrong> са лодки, които съчетават в себе си бързина и дизайн в едно. Компанията, на която ние с гордост сме дистрибутори, е една от най-бързо развиващите се и популярни не само в родината им САЩ, но и навсякъде по света. Предлагаме лодки за всеки вкус - от малки спортни, до големи круизери, подходящи за семейства и големи компании, обичащи дългите пътешествия по вода.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> VS: Другата седмица Interius става на две години. Какво сте запланували по случая?<@SITE_URLstrong>
СА:<@SITE_URLstrong> Коктейл с наши клиенти, архитекти, приятели и представители на фирмите, с които работим. Съвместно с марките DONZI<@SITE_URLstrong> и CROWNLINE <@SITE_URLstrong>организираме това парти.

VS: Знаем, че често пътувате в чужбина. От там ли попълвате личния си гардероб със свежи дрехи?<@SITE_URLstrong>
СА:<@SITE_URLstrong> Пътувам често и е нормално да си пазарувам извън страната, но не това е най-важното.

VS: Кой е любимият ви аксесоар? <@SITE_URLstrong>
СА: <@SITE_URLstrong>Много харесвам шапки. 

VS: И тъй като улучихме деня, в който сте рожденничка, кажете какви са плановете ви за тази вечер, къде ще празнувате?
СА: <@SITE_URLstrong>От както съществува INTERIUS<@SITE_URLstrong> arredamenti<@SITE_URLstrong> моят празник е на 31 Май.

VS: Какъв подарък получихте за рождения ден?
СА: <@SITE_URLstrong>Много красиви цветя и поздравления от приятели!!!

VS: Какво си пожелавате?
СА: <@SITE_URLstrong>Много усмивки и щастие.





...и ние от  ViewSofia<@SITE_URLstrong> искрено го пожелаваме!

Очаквайте в подробна статия специалното ни внимание към яхтите Crownline.<@SITE_URLstrong>

More from View Sofia

More Fashion

Тилда Суинтън за Chanel и всичко придобива нов смисъл

All fashion преди 1 седмица

Изкуството и модата винаги са вървели ръка за ръка, тясно преплитайки се, като едното вдъхновява другото и обратното, за наша, на наблюдаващите процеса, огромна радост (вижте още: Големите модни изложби: Ирис ван Херпен в Musée des Arts Décoratifs в Париж).