Следва

Модна история 101: Кой кой е в семейство Gucci

Ваканцията на известните: Джесика Симпсън, -45кг, в Мексико с любимия и децата

Джесика Симпсън сподели снимки от семейна ваканция с трите си деца и съпруга в Мексико

 

Celebrities преди 2 години

41-годишната певица, която три пъти през живота си, по собствените й признания, качва и после сваля по 45 килограма, позира уверено по бикини."„Цели три пъти качих и свалих 45 килограма. Не съм мислила, че този момент ще дойде, но ето ме - най-накрая на пролетна ваканция по БИКИНИ!!! Упорита работа, отдаденост, любов към себе си. Наслаждавам се на посгитнатото и изпитвам гордост“, написа певицата в описанието на снимка, на която позира в поредната си топ-форма.  

Симпсън сподели още снимки от семейната ваканция.

Джесика напълнява изключително много по време на всяка от трите си бременности. След раждането на третото си дете тежи 109 килограма, но с помощта на личния си треньор успява да се върне във форма.

"Да, тя наистина тренира много, но всъщност се фокусирахме повече върху това, което прави в свободното си време. Беше мотивирана и позитивна. Сподели, че сякаш тялото й не й е принадлежало през последното десетилетие. Не в лошия смисъл, напротив - тялото й е било фокусирано върху създаването на живот и сега, когато се завърна, тя се справя фантастично, по наистина прекрасен начин“, сподели треньорът Харли Пастернак за отслабването на Симпсън.

Тя трябва да изпълнява пет задачи всеки ден: да достигне определен брой крачки, да се откаже от технологиите за един час, да спи, да се храни здравословно и да тренира.


Джесика Симпсъм към жената, която я насилва системно в детството: "Знай, че ти прощавам"


Симпсън започва с 6 000 крачки, бавно достигайки до 12 000. Тренира по 45 минути три пъти седмично и се храни по съветите на Харли. "Моята мантра е, че отслабвате в живота и ставате силен във фитнеса. Най-голямата загуба на тегло всъщност дойде от всичко, което Джесика прави извън фитнес залата, докато работата във фитнеса е свързана с тонизиране и укрепване“, категоричен е треньорът. 


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.