Следва

Безпримерният шик на бялото: София Вергара в нежна асиметрия

Проблемче: Кралят и кралицата на Холандия отказаха на принц Хари и Меган Маркъл официален прием

Холандският крал Вилем-Александър и кралица Максима отказаха тържествен прием за принц Хари и Меган Маркъл, които ще отлетят за Хага на 16 април за "Игрите на непобедените“ (състезания за бивши и настоящи военни, които се провеждат в различни страни от 2014 г. по инициатива на принц Хари)

 

Celebrities преди 2 години

Чуждестранните кралски особи, които посещават Холандия, задължително получават луксозни стаи в кралската резиденция и други "атрибути" на гостоприемството. На херцозите на Съсекс е предложен хотелски престой. Освен това представители на Кралския дворец на Холандия казаха пред репортери, че не е предвидена аудиенция за принц Хари и Меган Маркъл на датите на престоя им. Холандското кралско семейство се измъква пред гостите с услугите на местната полиция вместо охрана и забранява на двойката лична въоръжена.


Като станем кралици, искаме да сме Максима - шармантното й обличане е магия


За Меган Маркъл това ще бъде първото съвместно пътуване със съпруга й откакто се премести в САЩ. Преди това тя системно отказваше да придружава принц Хари поради бременността си и необходимостта да остане с новородената дъщеря Лилибет. Двойката ще пътува до Холандия с екип на Netflix , за да заснеме шоу, наречено "Heart of the Unbowed".


Добра сделка за Меган и Хари, дълъг и сочен договор с Netflix


По-рано принц Хари се сблъска с критики от страна на обществеността, когато отказа да присъства на панихида на принц Филип. Той каза, че не може да се върне във Великобритания, защото е твърде опасно за него (по-рано, отказвайки се от кралските си задължения, Хари се отказа и от денонощната охрана, задължителна за всяко royalty).

More Celebrities