Следва

В света на Christian Dior: на гости на приказното студио на модната къща в Париж с Аня Тейлър-Джой

Новата сватбена колекция на Zuhair Murad: пищност, лукс, фантазия

Ослепителни кристали, сложна бродерия, луксозна дантела... Роклите пленяват с нежна, модерна елегантност и изтънченост

All fashion преди 1 година

Всеки път, когато Зухаир Мурад покаже нова булчинска колекция, хиляди бъдещи булки въздишат с възхищение. Популярният ливански дизайнер представи сватбените си визии за сезон Пролет 2023 и отново доказа, че нищо не е по-важно и не бива да бъде по-красиво от нейно величество Булката в тържествения ден.


Булката-бонбон: Джасмин Тукс и роклята й Zuhair Murad



Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц, тя във Valentino, той - в Dior


Кълбовидните силуети с подчертана талия и оголени рамене се очертават като доминиращи в колекцията. Тържествените, богато изработени на ръка одеяния във всички налични отенъци на бялото са толкова романтични, интимни и обещаващи любов, че сякаш и ние тук, в редакцията на View Sofia, чуваме чрез коприната и бродериите съдбовното "Да"!


Нова сватба: ангелът Жозефин Скривер се омъжи в Мексико


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.