Следва

Бутиците на LVMH потвърждават отказа да обслужват руски клиенти: „Жалко, че санкциите се отнасят за обикновените хора“

В света на Christian Dior: на гости на приказното студио на модната къща в Париж с Аня Тейлър-Джой

Dior отвори вратите на обновеното си студио в Париж.

 

All fashion преди 2 години

Френската модна къща преобрази облика на легендарната сграда, намираща се на Avenue Montaigne 30, където се намира и първото оригинално студио на основателя Кристиан Диор (Christian Dior).

Разположен на площ от 10 000 квадратни метра, домът на Dior в Града на светлината съвместява изключителен бутик, студия за бижута, ресторанти и огромно изложбено пространство, представящо работата на Кристиан Диор, който се влюбва в обекта през 1946 г.

„Бижуто“ е галерия Dior с пъстра колекция от над 1800 артикула от модното минало на марката. От чанти до шапки и екстравагантни творения... наследството на модната къща е огромно, добре изложено и високо уважено на това ново парижко топ-място. 

Преди около месец посланикът на марката Аня Тейлър-Джой посети локацията и записа забавно видео, в което разглежда 1874-те творения, показани от модната къща на място, и признава, че самата тя е носила някои от тях (четете още: Обичта на известните: Аня Тейлър-Джой в мини Dior и нейният красавец Малкълм). 

„Имаме много неща, които открихме и откупихме специално за галерията. Намерихме много дрехи, документи, снимки и дори подаръци, които първоначално са продавани в бутика „30 Montaigne““, казаха от модната къща.

„Можете да видите офиса на г-н Диор, където е творил първоначално. На разположение са също и кабините, пространствата, където моделите са облечали дрехите за проба". 

 

More All fashion