Следва

Господарката на кристалните обувки: коя е Амина Муади и защо звездите я обожават

Вероятна изневяра на A$AP Rocky - причина за раздялата с Риана

Западните медии съобщиха за раздялата на бременната Риана и нейния приятел, рапъра A$AP Rocky (истинско име Раким Майърс)

Celebrities преди 1 година

Според запознати музикантът е изневерил на Риана с дизайнерката Амина Муади. Певицата е фен на марката и често се появява с обувки, проектирани от красивата дама. 

Това обяви в Twitter модният блогър и критик Луис Пизано.

Риана и A$AP Rocky се разделиха. Риана го напусна, след като го хвана, че й изневерява с дизайнерката на обувки Амина Муади. Двойката не коментира слуховете за раздялата.


Oh, baby! Риана е корица на Vogue, цялото интервю >>>


По-рано в мрежата се появиха слухове за поредното предателство на рапъра - Риана престана да следва приятелката си Megan Thee Stallion (истинското име е Меган Джовън Рут Пийт). Освен това тя премахна част от снимките, на които присъства Меган от страницата на марката си за бельо Savage x Fenty, въпреки факта, че Меган е посланик на марката от 2020 г. Както предполагаха медиите, певицата подозира A$AP Роки, че има връзка с нея.


Амина Муади


Микро полата на Риана - заслепяваща в буквалния смисъл бременна мода, 2022 edition


За бременността на Риана стана известно през януари тази година: певицата обяви щастливото събитие, като публикува ярка фотосесия в социалните мрежи. Романсът на Риана и A$AP Роки беше споменат за първи път в медиите през 2020 г. Двойката не потвърди връзката си дълго време - рапърът за първи път говори за чувствата си към певицата през 2021 г.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.