Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18.04 - 24.04

Черна луна в Рак от 15 април до 2023-та: прогнозата нa изкушенията, възходите и паденията по знаци

Всички ще бъдем засегнати от присъствието на Черната луна в Рак от 15 април 2022 г. до 9 януари 2023 г. Това е най-трудната позиция на Лилит, както е известна Черната Луна, но тя ще ви позволи да отработите комплексите, свързани с брака и семейния живот!

 

Astro преди 2 години

Черната луна или Лилит е фиктивна математическа точка, която не съществува в небето. Първо е изчислена от арабски астролози, които наслагват орбитите на Луната и Земята. Далечната точка на връзката им се оказва много мощна от гледна точка на астрологичните анализи: окавза се, че тя непосредствено засяга изкушенията, страховете и комплексите в живота на всеки човек!

Сега Лилит преминава от Близнаци към Рак, което ще промени дневния ред на „историите на ужасите“ в обществото и в отношенията между хората. Ако през последните 9 месеца Черната луна се проявяваше като плашещи новини, фалшификати, ескалиращи свади със съседи и братя/сестри (Близнаците контролират тези показатели), сега фокусът се измества.


Мистичният съвпад на Юпитер и Нептун: как този епохален ден ще промени съдбата ви?


Основните проблеми в обществото ще бъдат темата за недвижимите имоти, жилищата, местоживеенето, отношенията със семейството (особено с жените в семейството), с родината и майчинството. Също така, на индивидуално ниво, Лилит ще засегне областите на храненето и стомашните проблеми (оттук, промяната осезаемо ще усетят ресторанти, кафенета, обществено хранене), течностите (възможни са внезапни алергии към напитки), хранителните разстройства.

По отношение на семейните отношения, класически Ракът се счита за знак, символизиращ хармонията, баланса и семейното щастие. Но Лилит в този знак дава изкривявания във възприятията за семейство. По този начин напрежението в отношенията между „бащи и деца“ може да се увеличи поради погрешно схващане за ролята на родителя в живота на детето. Затова, ако искате да преминете през този период щастливо, без да създавате токсични комуникации в семейството, не се опитвайте да налагате личното си мнение на всяка цена, не будете спящия дракон. Ако в семейните ви връзки се усеща напрежение, не се опитвайте да разрешите конфликта с претенции и скандали - грижете се един за друг, правете подаръци (Ракът обича това), устройвайте празници и не провокирайте трудни разговори.

Що се отнася до всеки индивид, Лилит ще се прояви като желание за инвестиране в недвижими имоти или земя. Струва си да бъдете внимателни: поради това, че е в знака на Рака, Черната луна ще създаде измамни схеми за покупка / продажба на жилища. Затова проверете всички транзакции с адвокати.


2022: най-важните астрологични дати през годината


Положителната страна е, че Лилит може да помогне за изграждането на отношения с майка, баба, сестра и дъщеря: женската общност ще изисква повишено внимание в живота на всеки човек.

Например, ако е имало продължителен конфликт или неразбирателство между жените във вашето семейство, Лилит ще актуализира тази ситуация. Между другото, последният път, когато Черната луна беше в Рак, бе от юни 2013 г. до март 2014 г. Спомнете си какво се е случило в живота ви през този период: подобни ситуации могат да възникнат и сега.

Овен

Може да има проблеми в отношенията с майка ви или изведнъж да решите да си купите къща/земя. Бъдете внимателни, когато обработвате документи. Избягвайте всякакви семейни конфликти.

Телец

Възможно е да има проблеми при обработката на документи, паспорти и удостоверения - бъдете внимателни. Вероятни са конфликти с братя/сестри, потърсете начин за хармонизиране на отношенията. Също така, бъдете внимателни по време на шофиране.

Близнаци

Лилит актуализира проблеми с финансите, самочувствието и храненето. Пазете се от съмнителен кетъринг и по-добре си направете преглед на стомаха. Когато става въпрос за пари, следете внимателно разходите си и се научете да спестявате.

Рак

Черната луна ще е във вашия знак, което може да доведе до някакво изкушение да сте горделиви, да се държите арогантно и дори скандално. Бъди любезен. Възможно е да имате и здравословни проблеми (алергии, обриви по лицето), направете тестове и изследвания. 

Лъв

Лилит ще създава разговори и клюки зад гърба ви, за които все още няма да знаете нищо конкретно. Ето защо е по-добре да не разказвате твърде много за себе си. Не се опитвайте да се сприятелявате с всички подред, все още имате дефицит на внимание и сте лесни за подвеждане. 

Дева

Лилит може да доведе до конфликт с приятели, в група от съмишленици или в социалните мрежи. Опитайте се да бъдете по-меки, не провокирайте другите към конфликт и не клюкарствайте - думите ви могат да се обърнат срещу вас.

Везни

Лилит ще донесе неразбирателство с началниците, конфликт в екипа, разправа в професионалната сфера. Не разпространявайте клюки за шефа си: това може да ви излезе през носа по-късно. Погрижете се за официалните си цели, вероятността да получите повишение е реална.

Скорпион

Лилит ще донесе проблеми при пътуване, миграция или при получаване на документи от международен тип. Това не означава, че няма да постигнете целта: Черната луна ще създаде проблеми и нещата няма да са прости, но това не ги прави обречени. Може да има и конфликти с роднините на съпруга, изгладете ъглите максимално бързо.

Стрелец

Лилит може да изкуши за теглене на заем, ипотека, преразпределяне на семейния бюджет и финансите. Бъдете внимателни и следете данъчните, застрахователните и кризисните характеристики на вашите планове. Възможно е също така вашият съпруг да има липса на финанси, ще трябва да работите повече с цел компенсация.

Козирог

Лилит може да доведе до проблеми в отношенията със съпруга / работодателя и до преразглеждане на формата на връзката. Не инициирайте конфликти, търсете компромис и преговаряйте. Може също да е изкушаващо да сключите договор за жилище или друг имот: използвайте услугите на адвокат, не вземайте решения сами.

Водолей

Лилит ще донесе проблеми с вашия режим, здраве, у дома или в екип: време е да обърнете голямо внимание на хранителните си навици и начина на живот. Не се притеснявайте, защото Черната луна наистина не е на небето: тя може да даде безпричинни страхове или неприятности, просто спете повече и се хранете правилно. В работата могат да се появят проблеми в екипа, а в ежедневието - трудности, които изискват промяна, поправка, ремонт.

Риба

Лилит може да донесе проблеми или внезапни победи с децата: осезаемо ще се увеличи  тежестта на отглеждането и грижите. Също така, тази позиция може да даде дългоочаквана бременност! Ако нямате деца, тогава Черната луна може да ви даде изкушението да започнете нов бизнес, да овладеете ново хоби (астрология, таро, нумерология). Често Лилит създава страхове в любовта и води до маниакална ревност: бъдете рационални и не се заблуждавайте от собствената си емоционалност. 

More Astro