Следва

Обратното на протокола: Меган Маркъл в мини на Valentino и ярко червило в Хага

Копие на оригинала: Меган Маркъл цитира тоалетите на принцеса Даяна на турнето в Хага (и защо се налага това)

Херцогинята на Съсекс зарадва феновете с нови визии в Нидерландия, част от които силно напомнят на моден реверанс към покойната принцеса на Уелс - майката на Хари, Даяна. Експертите са категорични, че Меган прави повторание на дрехите на свекърва си с причина и цел. 

 

Celebrities преди 1 година


Херцогиня Меган пристига за откриващия прием на Invictus Games, Хага, 15 април 2022 г.; Принцеса Даяна на филмовия фестивал в Кан, май 1987 г

Херцогиня Меган и принц Хари направиха няколкодневно пътуване до Хага, за да присъстват на годишните игри Invictus - международните състезания за бивши и настоящи военни, включително ветерани. Мадам Съсекс определено успя да зарадва феновете си с няколко специално подбрани ефектни тоалета, някои от които по един или друг начин директно могат да бъдат отнесени към принцеса Даяна. Вижте стилистичните паралели на Меган с покойната й свекърва (и какви цели преследва).


Херцогиня Меган пристига за откриващия прием на Invictus Games, Хага, 15 април 2022 г.

Още първото излизане на херцогинята в Хага демонстрира почит към уелската принцеса. За приема на Invictus Games, Меган избра снежнобял костюм с панталон на Valentino плюс емблематичен аксесоар: часовника Cartier Tank Française, преди това собственост на принцеса Даяна, а сега - подарък от Хари за съпругата му. 

Херцогиня Меган в бяло и с Cartier Tank Française, Хага, 15 април 2022 г.; Принцеса Даяна с нейния Cartier Tank Française в индуисткия храм Sri Swaminarayan Mandir в Неасда, 6 юни 1997 г.

На церемонията по откриването на Invictus Games на 16 април Съсекс отиде още по-далеч и директно цитира един от най-емблематичните ансамбли на лейди Ди. Меган се появи в кремаво боди с открити рамене, което много напомня роклята на Катрин Уокър за Даяна, в която тя позира за фотографа Марио Тестино за Vanity Fair през 1997 г. Всъщност, това е последната фотосесия на лейди Ди в медиите. 

Еластичното памучно трико на Меган е от марката Khaite (на цена от 780 долара). Херцогинята го комбинира с леко клоширани черни панталони с висока талия. Визията успешно допълниха минималистично златно колие от Cartier и обувки на висок ток от Manolo Blahnik.

Феновете определено си паднаха по този тоалет на Съсекс. „Меган изглежда страхотно“; "Меган е фантастична тази вечер!", "Дрехите са прости, но й стоят страхотно, този топ е перфектен...”, избухнаха последователите в социалните мрежи.


Херцогиня Меган на церемонията по откриването на Invictus Games, Хага, 16 април 2022 г.; Кадър от фотосесията на принцеса Даяна за Vanity Fair, 1997 г

Това не е първият (и вероятно не последният) път, когато херцогинята на Съсекс цитира тоалетите на принцеса Даяна или се появява с бижута, които принцесата на Уелс носи приживе. Много фенове са убедени, че Меган целенасочено се бори да бъде като свекървата, която никога не е познавала лично. Може би херцогинята е привлечена от историята на Даяна, която също като Меган се оплака от атмосферата в Двора и се раздели с кралското семейство. Освен това през последните години от живота си, приказната Даяна създаде успешен личен имидж, превръщайки го в своя запазена марка. Нещо, към което очевидно се стреми и съпругата на принца (четете още: Обратното на протокола: Меган Маркъл в мини на Valentino и ярко червило в Хага).  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.