Следва

Най-важният item в багажа: застраховка Смарт турист

Обратното на протокола: Меган Маркъл в мини на Valentino и ярко червило в Хага

Очевидно херцогинята на Съсекс дава да се разбере, че като американска принцеса живее според собствените си правила на стил и маниери. Модният манифест на Меган - изявление към цялото семейство Уиндзор, е вече факт! 

 

Celebrities преди 2 години

Вчера, 17 април, принц Хари и Меган Маркъл продължиха поредицата си от публични изяви като част от "Игрите на непобедимите" - международно състезание между бивши и настоящи военни, в Хага. Събитието се отразява активно от всички таблоиди, като цялото внимание на публиката е насочено към Меган Маркъл. Американската "принцеса", която не е виждана публично от есента на 2021 г., демонстрира по няколко модни визии на ден, като всичко избрано е силно премислено и внушаващо определени неща. 

Поредната демонстрирана рокля на херцогинята е изключително къса, с прорези по корсажа, творение на модна къща Valentino. Невъзможно е да не бъде отбелязана дължината на дрехата, която нарушава всички кралски протоколи. Това обаче не е основното.

Най-голямо внимание привлече гримът на Меган Маркъл: за втори път в цялата си кралска кариера тя си позволява ярко алено червило. Между другото, такъв грим е забранен и за членове на британското кралско семейство (а Елизабет II смята този цвят на устните за максимална вулгарност).

Интересното е, че за първи път Меган излезе с подобно червило през 2019 г. - докато беше бременна с Арчи. След онзи момент нямаше подобни свободи - тя се опита да спазва правилата на кралския nude грим.

Очевидно подобно облекло с препратка към минали изяви на Меган по време на кралската й кариера е манифест, в който тя декларира своята независимост от семейство Уиндзор. А в социалните мрежи набират популярност мемета с принц Хари, който прилежно я изчаква до колата, докато жена му си прави селфита (четете още: Роклята на отмъщението: първата поява на Меган в Америка се оказа проблем, не само заради деколтето). 


Меган Маркъл на 40: All Time най-добрите й модни визии и още неща, с които я харесваме 


 

More from View Sofia

Шарлийн се върна: две бляскави появи на принцесата - на Седмицата на модата и на Гран при

Celebrities преди 1 година

Изящна е принцеса Шарлийн, отново изпълнявайки кралските си задължения в Монако след ужасно тревожното й, много дълго отсъствие поради здравословни неразположения. Ета я отново в светлините на обещественото внимание, надяваме се всичко да е наред.   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.