Как да комбинирате бикини и малка черна рокля в една визия? Показва Риана

Как да комбинирате бикини и малка черна рокля в една визия? Показва Риана

Почивката в родния Барбадос продължава

 

Риана и ASAP Rocky дори не мислят да разсъждават върху вълната от слухове (които ни се сториха абсурдни от самото начало) за раздялата им. В потвърждение - щастлива идилия на остров Барбадос, закъдето двойката най-вероятно е отлетяла в навечерието на раждането, така че бебето да се роди на мястото, на което и мама (четете още: Oh, baby! Риана е корица на Vogue, цялото интервю >>>).  

Не, и този път няма да видим анцуг или суичър, независимо че става дума за много напреднала бременност. Ако звездата носи широки дрехи, то това очевидно се случва само при затворени врати. На публично място - само откровен блясък и суперлативна провокация

За вечеря с бащата на детето си, Риана се появи снощи в, така да го кажем, хибридно облекло: малка черна рокля с връзки, която се превръща в миниатюрни бикини точно когато идва моментът да се разположиш на масата в ресторанта.

Моделът на тази рокля на марката Dundas, между другото, се нарича "Коко", в чест на великата мадмоазел. А Риана е възхитителна в нея, чупейки стереотипи и крачейки на златни токчета дни преди да роди първото си дете. 

 

Коментари: 1

N
nedad (2022/04/18 / 11:36)
Благополучно раждане за Риана. Всичко най- добро за семействто им. И с облекчение да въздъхнем от "откровен блясък и суперлативна провокация". Бива, бива, ама и вол за мезе не бива- мъдра поговорка

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.