Следва

Анна Нетребко пее по заместване в Монте Карло, прекъсна ваканцията си в Египет

Как да комбинирате бикини и малка черна рокля в една визия? Показва Риана

Почивката в родния Барбадос продължава

 

Celebrities преди 2 години

Риана и ASAP Rocky дори не мислят да разсъждават върху вълната от слухове (които ни се сториха абсурдни от самото начало) за раздялата им. В потвърждение - щастлива идилия на остров Барбадос, закъдето двойката най-вероятно е отлетяла в навечерието на раждането, така че бебето да се роди на мястото, на което и мама (четете още: Oh, baby! Риана е корица на Vogue, цялото интервю >>>).  

Не, и този път няма да видим анцуг или суичър, независимо че става дума за много напреднала бременност. Ако звездата носи широки дрехи, то това очевидно се случва само при затворени врати. На публично място - само откровен блясък и суперлативна провокация

За вечеря с бащата на детето си, Риана се появи снощи в, така да го кажем, хибридно облекло: малка черна рокля с връзки, която се превръща в миниатюрни бикини точно когато идва моментът да се разположиш на масата в ресторанта.

Моделът на тази рокля на марката Dundas, между другото, се нарича "Коко", в чест на великата мадмоазел. А Риана е възхитителна в нея, чупейки стереотипи и крачейки на златни токчета дни преди да роди първото си дете. 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 час

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.