Следва

„Най-голямата болка“: Кристиано Роналдо за смъртта на новородения си син

Малко ала 90-те: Джулия Робъртс рекламира новия сериал Gaslit в два костюма - като бананово смути и още един

Неостаряващата Джулия Робъртс, 54, активно рекламира новия сериал "Газлит", в който си партнира с Шон Пен.

 

Celebrities преди 2 години

За целта прекрасната актриса гостува в The Late Show на Стивън Колбърт. Звездата от вечната класика „Хубава жена“ очарова с широка усмивка, докато се насочваше към репетицията на шоуто. Робъртс носи млечножълт костюм за пробите, който комбинира обемно сако и скъсен панталон в един цвят с лъскави черни обувки ала гарсон в черно, а по-късно, за самото шоу, се преоблече в черен костюм с червени детайли. Прави впечатление подчертания избор на панталон и в двата случая - допускаме, че това е свързанто както с личното удобство, така и с отдавна изградения стил на мисис Робъртс - секси по момичешки, никога прекалено пипнат, никога излишно бляскам, просто неин (четете още: 54 редки и ангелски красиви кадъра на рожденичката Джулия Робъртс). В ежедневния й "патешки" избор харесваме много съчетаването по тона на цвета на ризата и сакото, а при втория - веселостта и фриволността, които внушава ансамбъла и които много отиват на звездата. Все пак, нека гласуваме за личния си избор между двата тоалета, най-долу в анкетата >>>  


Незабравимите кино костюми: червената рокля на Джулия Робъртс в Pretty Woman


Фокусът на сериала "Газлит" е върху аферата Уотъргейт и разказва няколко истории. Единият се фокусира върху Марта Мичъл (Джулия Робъртс), знаменитост от Арканзас и съпруга на Джон Мичъл, адвокат на американския президент Ричард Никсън.

Аферата Уотъргейт е политически скандал в Съединените щати (1972-1973), който избухна с откриването на подслушвателни устройства в изборния щаб на Демократическата партия в комплекса Уотъргейт във Вашингтон. Подслушването е организирано от привърженици на Републиканската партия със знанието на най-отговорните хора в партията. Разкритието доведе до оставката на президента на САЩ Ричард Никсън на 9 август 1974 г.

 

Анкета

Избираме от костюмите на Джулия?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.