Следва

Бившата на Кание Уест бере плодовете на ПР-а: Джулия Фокс в кампанията на Supreme

Фестивална еуфория и бохо стил: мода Coachella 2022

След две години на пандемии без фестивали, Coachella се завръща в пълен блясък.

 

All fashion преди 1 година

Музикалното събитие в Индио, Калифорния, привлече куп знаменитости, модни блогъри и фенове на хубавата музика. Докато знаменитости като Хари Стайлс и Шаная Туейн, Били Айлиш и Тинаши се изявяваха на сцената, публиката се забавлява с поразителни летни стайлинги. Бохо мода, пискюли, тениски, кроп топове, всякакви стилови експерименти, характерна улична мода... В първия ден на Coachella видяхме страхотни фестивални комбинации, идеалната отправна точка за лятото, което в момента гледаме през снежинки, но то, надяваме се, е съвсем под носа ни.  

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.