Следва

Без Русия и Беларус на тенис турнира "Уимбълдън" - подкрепяте ли?

Сватба! Юън Макгрегър се ожени тайно за майката на сина си

Хубавата новина е от вчера - Юън Макгрегър, 51, се е оженил за майката на петото си дете, актрисата Мери Елизабет Уинстед, 37. За това пише изданието Page Six, позовавайки се на близък до двойката. 

 

Celebrities преди 1 година

Те са по-влюбени отвсякога, а раждането на първото им дете миналата година само засили връзката им, се казва в съобщението.

Макгрегър и Уинстед се срещнаха през 2016 г. на снимачната площадка на Fargo и започнаха да излизат през 2017 г. Заради този роман два брака завършиха с развод наведнъж - Уинстед се разведе със съпруга си Райли Стърнс, с когото живее седем години, а Макгрегър се раздели със съпругата си Ева Мавракис, която беше с него повече от 20 години. Официално, причината за раздялата на актьора със съпругата му бяха "непреодолимите различия", но фенове и журналисти са категорични, че истинската причина за развода е аферата на Юън с Мери Елизабет. 


Юън Макгрегър сложи край на 22-годишния си брак с изневяра


Миналото лято стана известно, че Макгрегър и Уинстед са станали родители - двойката има син. Двойката запази бременността на Мери Елизабет в тайна, а дъщерята на Макгрегър Клара бе, която разказа за раждането на брат си. За Мери Елизабет синът й е първороден, за Макгрегър той е пето дете, след двете дъщери Клара и Естер и осиновените Джeймиън и Анук.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.