Следва

Силата на правата, черна пола

Новите колекции на Fratelli Rossetti и Lancel в Kult

Колекция пролет-лято 2010 на Freatelli Rossetti е вече факт в магазин Kult. Този сезон марката набляга на...

All fashion преди 14 години

Колекция пролет-лято 2010 на Freatelli Rossetti е вече факт в магазин Kult. Този сезон марката набляга на сандалите, класическата отворена обувка с по-дебел ток или дискретна платформа, както и на удобната комфортна височина при моделите.

Освен тях присъстват и балеринките за любителките на ниските обувки, както и мокасини от яхтената серия на марката.

Линията носи онова британско и евъргрийн усещане на мъжките елементи в дамския стил. Обувките са отворени при пръстите или пък са със скосени върхове.

Изчистени и елегантни, а и леко кокетни, като на места оставаме с усещането, че кожата е отрязана на ръка с ножици, постигнато след специална обработка.

Лайтмотивът при материалите е кожата, доминантният фактор, който извиква в съзанието колониални образи. А новото е, че я виждаме комбинирана с деним. Цветовете носят същото колониално усещане, като в центъра се поставя естествената кожа, контрастираща с черно и бяло, тъмносиньо и маслинено зелено, панама, металик коралово червено, тъмно кафяво.



За пролет-лято 2010 Freatelli Rossetti наблягат най-вече на два модела. Това са емблематичната за марката обувка в стил оксфорд, която този път е реализирана в бяло и новата романтична икона – Емма.

Емма е създадена за елегантната и женствена, но в същото време смела и силна жена. Вдъхновена от дамите, които в началото на 20-те напускат стария континент и прекосяват океани, за да следват мечтите си, решени да започнат нов живот. Но преди всичко Емма носи техния безвременен стил с отношение към всеки детайл. В розов велур и естествена кожа, Емма е различна заради необичайните си комбинации на цветове и материи.

В магазин Kult пристига и пролетната колекция на марката Lancel, вдъхновена от пустинята и сафари мотивите.



В магазина ще намериш класическите модели като стилната Adjani с една идея по-смели цветове от обикновено, но и емблематичните Premier Flirt развити по нов, по олекотен от към аксесоари начин. Ще се срещнеш и с нови модели, като кокетната розова Angelina, която си е истински бонбон.

Цветовете на пролетта и лятото на Lancel са топли – бежово, оранжево, кафяво, контрастиращи с бяло, черно и розово. Цветове с аромат на пустиня и дух на сафари превъплътени в градски и летни чатни, носещи елегантност, женственост и лекота.

 

More All fashion