Следва

Как изглежда идеалната бяла рокля за лятото? Като на Джей Ло

Бившата на Кание Уест бере плодовете на ПР-а: Джулия Фокс в кампанията на Supreme

Актрисата и бивша приятелка на Кание Уест - Джулия Фокс - стана лице на новата пролетно-лятна кампания на хайп марката Supreme, един от лидерите в сегмента на уличната мода.

 

All fashion преди 1 година

Джулия се изявява като стюардеса за нуждите на комуникационната кампания на бранда, а професионални скейтбордисти като Тайшън Джоунс, Шон Пабло, Матиас Соважон и други са нейните „пътници“. На кадрите Фокс в откровен тоалет с дълбоко деколте се налива с алкохолни напитки и флиртува с пътуващите в самолета. 

Режисьорът Хармъни Корин е отговорен за създаването на кампанията - видеото е стилизирано като любителско заснемане с обикновена видеокамера. Техника, която напоследък се използва доста често - новият клип на FKA Twigs и Yung Lean е заснет в същия стил.

Фокс, припомняме, имаше кратък романс с Уест, през което време успя да монетизира славата перфектно - пресата буквално завря от провокативни публикации, Джулия се оказа главно действащо лице в къде каквато звездна вечеринка има, направи няколко сесии, участва в ревюта и пр., и пр. В интерес на истината, славата й отива - мис Фокс е ефектна, провокативна и секси, стои добре на екрана и във фоторепортажите, отделно има усет за мода - съвсем наскоро се появи публично в собсвеноръчно направен тоалет от нарязана тениска, превърната в пола и топ, като обясни всичко за модната си приумица в двуминутро видео (четете още: Петъчна доза секс: скандалът Джулия Фокс). 

Освен това мис Фокс успя да се срещне с Мадона, която е заета с работа по автобиографичен филм и според слуховете двете вече обсъждат идеята Джулия да се включи в проекта като актриса.  

More All fashion