Следва

Танци-манци по маратонки: Дара е лицето на Nike Air Max 90 Terrascape!

Как изглежда идеалната бяла рокля за лятото? Като на Джей Ло

В началото на април Дженифър Лопес и Бен Афлек зарадваха феновете с новината за годежа си - двойката го направи отново 18 години след първия опит. 

All fashion преди 2 години

Сега щастливите влюбени се подготвят активно за сватбата, както и за бъдещия си семеен живот: Бенифър избира нов дом. През последните няколко седмици двойката беше забелязана повече от веднъж в компанията на брокери в различни елитни райони на Лос Анджелис.

Вчера Дженифър реши да отиде на хаус шоу без Бен. 52-годишната актриса бе забелязана в Бевърли Хилс до няколко луксозни имения за продажба. За необичайното „пазаруване” звездата избра много романтично облекло - въздушна снежнобяла рокля от нежно падаща материя. Дженифър подчерта изящната си талия с кафяв колан, в нюанса, в който са и платформите й на много висок ток. Запазената марка авиаторски слънчеви очила на Лопес и чантата Hermès Birkin от кафява крокодилска кожа завършват фриволната, женствена, прекрасна визия на Джей Ло за настъпващото лято (четете още: Мяу! Тя в бежова риза, той - в каре: Дженифър Лопес и Бен Афлек). 

 

More All fashion