Следва

Преброяване на дивите зайци: кой в правителството се представя най-добре

Много бременна с трето, Адриана Лима изгря на модния подиум за Wang

Да си бременен е модерно, освен прекрасно. Постпандемичните ефекти не стихват, имаме чувството, че всички звезди ще родят всеки момент, вече са родили или са в началото на щастливото очакване. Всъщност, нищо по-хубаво не може да се случва, така че: Да живеят бременните жени, бъдещи мами! И нека има бебета! 

 

Celebrities преди 1 година

Тази пролет дните ни действително започват с хубавата новина за нечия бременност. Тук е свежата новина за очакването на първо дете от Мария Шарапова. Преди дни стана ясно, че Бритни очаква  трето дете, а Риана е като царица в десетките си "голи" бременни тоалети. Сега е на линия и фантастичната бразилка Адриана Лима, в напреднала бременност, героиня на луксозно модно ревю. 


Alexander Wang, Fall 2022

В Лос Анджелис "отмененият" дизайнер Александър Уанг (след дългогодишен скандал за сексуален тормоз) пресъздаде за ревюто си за колекция Есен 2022 подобие на нощен пазар с храна, а по огнено червената писта между сергиите се разходиха супермоделите, които все още подкрепят и са приятели на марката. Сред тях и Адриана Лима. На шоуто на Alexander Wang, в най-добрите традиции на бременните „голи“ образи на Риана, тя показа корема си „в очакване на чудото“ в съблазнителна черна рокля с връзки, волани, отвори и микро дължина.

В момента бразилката очаква третото си дете - първо съвместно бебе с гаджето Андре Лемерс. Страхотен подарък за 40-годишнината - многодетно майчинство, нали?


We Love: белият костюм на Адриана Лима


Това е първата поява на бременна Лима след обявяването на щастливата новина през февруари тази година .Просто е удивително как с толкова солидно коремче, категорично уверение, че бебето ще е момче, поне по собствения ни опит, Адриана успява да запази очертанията на стоманена си преса. 

More from View Sofia

В подкрепа на Украйна: Джорджо Армани проведе ревюто си в пълна тишина

All fashion преди 2 години

В петия ден на продължаващата от 22 до 28 февруари Седмица на модата в Милано, Giorgio Armani показа колекцията си за есенно-зимния сезон в пълна тишина - начинът на големия маестро да подкрепи страдащите ни братя и сестри в нападната от Кремъл държава 

Lunchtime shopping: Daddy-Long-Legs

Shopping преди 4 години

В "Тайнственият благодетел" на Джийн Уебстър главната героиня, Джуди Абът, нарича непознатия си благодетел накратко Daddy-Long-Legs, не защото прилича на този вид от семейство Паякообразни, а защото сянката му, която е и единствената й подсказка за това как изглежда той, е на "добре сложен мъж с много дълги крака"...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.