Следва

И Мария Шарапова в очакване на бебе

Ах, това Великденско синьо - херцозите на Кеймбридж, особено тя

На 17 април, в честа на католическия Великден, се проведе традиционната празнична служба в параклиса „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор. Разбира се, на важното събитие присъстваха принц Уилям и Кейт Мидълтън, придружени за пръв път от двете си по-големи деца - Джордж и Шарлот.

 

 

Celebrities преди 1 година

Изключително елегантна, Катрин предпочете да облече един от най-пролетните цветове, небесносиньо. Женствената дреха, в която вече сме я виждали през 2017-та - рокля-манто от дизайнера Емилия Уикстед, приляга на тона и излъчването на херцогинята идеално. Компания на перфектно скроената дреха прави отлично подбран аксесоар за коса от Джейн Тейлър и обувки на ток в подобен нюанс. Принцеса Шарлот е в подобно на синьото на мама, а симпатичната жилетка в тъмносиньо прави така, че синхронът между членовете на кралското семейство е завършен до най-дбебния детайл. Фантастични! 

Освен от тази елегантна и много хармонична четворка, кралското семейство бе представено от принцеса Южени от Йорк, Питър Филипс и принц Едуард със семействата им.


Принцеса Юджини и Питър Филипс с дъщерите си


Граф и графиня на Уесекс с дъщеря им


Зара Тиндал със семейството

Принц Чарлз и съпругата му Камила не присъстваха на службата. Освен това за първи път от 50 години, т.е. за цялото й управление дотук, кралица Елизабет II пропусна службата. По-рано говорител на двореца каза, че поради проблеми с мобилността кралицата на Великобритания, която днес навършва достолепните 96, ще започне да се въздържа от участие в някои събития. Тя направи последната си публична изява на 29 март на възпоменателната служба, посветена на покойния й съпруг, херцога на Единбург.

Междувременно принц Хари и Меган Маркъл успяха да се срещнат с кралицата - двамата се отбиха да Обединеното кралство, преди да се отправят към Нидерландия, където бяха проведени основаните от херцога на Съсекс Invincible Games.

Припомняме някой от емблематичните тоалети на Меган по време на пътуването до Хага

Състезанията за настоящи и бивши военни Invictus Games са от особено значение за херцозите на Съсекс, тъй като именно на една от игрите на турнира в Торонто през 2017 г. те за пръв път официално се появиха като двойка.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 13 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 9 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.