Следва

Помощ: възрастова разлика в любовта, кога става проблемно

И Мария Шарапова в очакване на бебе

Баща на детето е бизнесменът Александър Гилкс

Celebrities преди 1 година

Тенисистката Мария Шарапова обяви бременността си в социалните мрежи. Бащата е нейният годеник, съосновател на онлайн аукционната къща Paddle 8, Александър Гилкс. Това е първо дете и за 35-годишната спортистка, и за Александър, с когото се сгодиха през 2020 година (четете още: Обичта на известните: Мария Шарапова, бойфрендът-милионер и намекът за сватба). 

Мария публикува снимка на плажа, на която се вижда закръгленото й коремче. Тя подписа публикацията: „Важни начала! Яденето на торта за рожден ден за двама очевидно е моето нещо” (на 19 април Мария навърши 35).


Истории от живота: Мария Шарапова


През февруари 2020 г. тенисистката приключи професионалната си кариера. В спорта тя прекара общо 28 години (четете още: Дизайн за вдъхновение: Grand Slam имението на Шарапова).

Преди това и Бритни Спиърс се разговори за бременността си. Певицата сподели, че възнамерява упорито да избягва папараците, за да запази спокойствието си в този важен етап от живота, съответно ще я виждаме рядко. Допускаме, че и за Мария ще важи подобно правило през оставащите няколко месеца до появата на първородната й рожба. 

Желаем на всички щастливи бъдещи майки късмет и здраве! 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.