Следва

Първата ракета на света Новак Джокович за отстраняването на рунаците от "Уимбълдън": "Лудост"

Кралица Елизабет получи Барби като нея за ЧРД 96, супер мило

Кралица Елизабет II празнува днес 96-ия си рожден ден, а тази година се навършват 70 години от възкачването й на британския трон.

 

Celebrities преди 1 година

По този повод компанията "Мател", която произвежда най-известната играчка в света - Барби, изработи кукла с образа на кралица Елизабет. Играчката е трогателна, ние, жените, цял живот си оставаме момичнца. Отделно трогва безупречно спазения тържествен дрескод с необходимите кралски атрибути за разкош и величие. Прическата на Барби Лилибет оставяме без коментар - съвършена е!

Кралицата обожава конете и е страстен ездач. Въпреки напредналата си възраст, тя често се снима да язди, затова за този рожден ден от Кралския дворец публикуваха нейна снимка с белите й коне.

Кралица Елизабет II е най-дълго управлявалият монарх на британския трон (четете още: ЧРД 96, Кралице! Елизабет II в кадри и цитати, доказателство за титаничната личност на тази жена).

 

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.