Следва

Соазиг дьо ла Моасониер - сянката на Макрон

По-широчки шорти този път: Риана, екстремните токчета, A$AP Rocky и коремчето

Рири за пореден път нашумя: този път тя отново носи възможно най-късите шорти, налични за бременни жени, комбинирани с вероятно най-високите налични чепици, вкл. допустими и за небременни жени. За протокола, остават само няколко дни до раждането на бебето!

 

Celebrities преди 1 година

Тази пролет Риана ще стане майка за първи път - 34-годишната звезда се готви да роди първото си дете в Калифорния. Напоследък звездата преживява вълнуващи дни: преди няколко седмици световната преса писа за изневерите на нейния приятел ASAP Роки (Раким Майърс), а само преди седмица той беше арестуван веднага след пристигането си в Лос Анджелис заради стребла от миналата година. За кратко, вярно, но все пак. 

Въпреки емоционалните сътресения, бременната Рири продължава да е вярна на стила си и носи най-голите тоалети в чест на щастливото очакване. Така през уикенда тя реши публично да подкрепи Раким и бе видяна да влиза заедно с него в ресторант за вечеря. За случая тя предпочете ултракъси черни шорти със сребриста лурексова нишка, сутиен, снежнобяла риза, обемно сако. Както винаги, Риана е с гол корем, като едновременно няма никакъв проблем да носи токчета. Звездата отново обу екстремно високи сандали, но феновете са сигурни, че тя ги носи точно пет метра - от колата до заведението. Сребристата чанта в ръцете й е Balenciaga, а откъде си пазарува той, не се наемаме да гадаем. Едно е сигурно, двамата се напълно харчмоничин и нито на нея, нито на него, им пука кой какво мисли за иначе свръхлуксозния им стайлинг.  

 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.