По-широчки шорти този път: Риана, екстремните токчета, A$AP Rocky и коремчето

По-широчки шорти този път: Риана, екстремните токчета, A$AP Rocky и коремчето

Рири за пореден път нашумя: този път тя отново носи възможно най-късите шорти, налични за бременни жени, комбинирани с вероятно най-високите налични чепици, вкл. допустими и за небременни жени. За протокола, остават само няколко дни до раждането на бебето!

 

Тази пролет Риана ще стане майка за първи път - 34-годишната звезда се готви да роди първото си дете в Калифорния. Напоследък звездата преживява вълнуващи дни: преди няколко седмици световната преса писа за изневерите на нейния приятел ASAP Роки (Раким Майърс), а само преди седмица той беше арестуван веднага след пристигането си в Лос Анджелис заради стребла от миналата година. За кратко, вярно, но все пак. 

Въпреки емоционалните сътресения, бременната Рири продължава да е вярна на стила си и носи най-голите тоалети в чест на щастливото очакване. Така през уикенда тя реши публично да подкрепи Раким и бе видяна да влиза заедно с него в ресторант за вечеря. За случая тя предпочете ултракъси черни шорти със сребриста лурексова нишка, сутиен, снежнобяла риза, обемно сако. Както винаги, Риана е с гол корем, като едновременно няма никакъв проблем да носи токчета. Звездата отново обу екстремно високи сандали, но феновете са сигурни, че тя ги носи точно пет метра - от колата до заведението. Сребристата чанта в ръцете й е Balenciaga, а откъде си пазарува той, не се наемаме да гадаем. Едно е сигурно, двамата се напълно харчмоничин и нито на нея, нито на него, им пука кой какво мисли за иначе свръхлуксозния им стайлинг.  

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.