Следва

Да бъдеш в бяло, перли и дантела: като Джиджи Хадид за ЧРД 27!

ЧРД, принц Луи - празничните снимки на 4-годишния кралски мъж

Принц Луи, най-малкият, най-сладкият, от събота на 4! 

 

Celebrities преди 1 година

Пуловер със звезди, карирана ризка, шорти, боси крачета - официалните снимки на вече 4-годишният най-малък син на херцозите на Кеймбридж - Уилям и Катрин, демонстрират чистата детска радост от живота - усмивка, леко, едва доловимо притеснение от камерата, топка в ръката и вечната готовност да се втурнеш да тичаш.

Луи изглежда неустоимо сладък на снимките, публикувани от британския кралски двор по повод рождения му ден, който бе на 23 април. Кадрите са заснети от мама Катрин на плажа в Норфолк, а Луис видимо се забавлява много под слънчевите лъчи с топката за крикет в ръка (четете още: Royal Debut: Принц Луи на балкона на Двореца).

Луи е най-малкото дете на Уилям и Катрин, негови батко и кака са принц Джордж, на 8, и принцеса Шарлот, на 6. Тук припомняме официалните снимки на негово височество Луи Кеймбриджски от миналата година, също сладък, истинско бонбонче. 

 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 17 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.