Следва

Джиджи Хадид пусна колекция бански с приятелка от детството и я посвети на дъщеря си Кай

Дарън Барнет стана първият мъж, посланик на Victoria's Secret

Victoria's Secret представи най-новия си посланик - за първи път в историята на марката това е мъж, а именно актьорът Дарън Барнет, 30, който участва в сериали като I Never..., Criminal Minds и This Is Us.

 

 

All fashion преди 1 година

Най-накрая мога да споделя тази новина! Като посланик на VS Pink, ще помогна за разработването на новия имидж на неутралната по пол колекция на марката, както и ще подкрепя инициативите за овластяване на младите хора и осведомеността им за психичното здраве, написа актьорът в Instagram.

През последните години Victoria's Secret бе обект на критики за дискриминация спрямо транссексуалните и едрите модели. Имаше обвинения и за сексуален тормоз над част от топмоделите, ангажирани с марката. В резултат на това известната американска компания беше принудена да изостави прочутите си разточителни ревюта с "ангели" и да се съсредоточи върху изграждането на нов имидж. Наскоро модел със синдром на Даун стана лице на Victoria's Secret за първи път, припомняме тук

Избирайки Дарън Барнет за своя нов посланик, марката очевидно отново демонстрира готовността си за промяна.

В началото на март Victoria's Secret обяви спирането на работа в Русия.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.