Следва

Уличният стил на звездите: Блейк Лайвли в портокалов ретро suit

Джиджи Хадид пусна колекция бански с приятелка от детството и я посвети на дъщеря си Кай

Моделът Джиджи Хадид, която наскоро отпразнува 27-ия си рожден ден, представи нова модна колаборация - колекция бански за марката Frankies Bikinis

 

All fashion преди 1 година

Новата линия включва сладка почит към едногодишната дъщеря на модела - Кай . Принтът с изображението на сърничка с майка очевидно е налице, за да символизира Хадид и първото й дете, рожба на любовта й с вече бившия й приятел Зейн Малик.


Джиджи Хадид дарява целия си хонорар от Седмицата на модата на Украйна


Джиджи работи по колекцията с основателката на марката Франческа Айело, която е и най-добрата приятелка от детството на модела. Заедно двете снимат каталога на колекцията, докато друга приятелка от детството, Алана О'Хърлихи, е автор на фотосесията.

Вдъхновението за тази колекция дойде от времето, прекарано с Джиджи в семейния й дом в Пенсилвания, и всички спомени, свързани с това място, с приятелите и семейството, сподели дизайнерът (четете още: Да бъдеш в бяло, перли и дантела: като Джиджи Хадид за ЧРД 27!).


Джиджи Хадид и Франческа Айело

Темата за детството и децата отразяват нюансите на жълто и бебешко синьо, използвани в колекцията, както и романтични детайли - волани, рюшчета и принтове.

Франки и аз сме приятелки от толкова дълго време! Още преди да започне кариерата ни, ние се ободряваме във всичко и винаги, добави Джиджи, изяснявайки, че в чест на приятелството си са добавили към колекцията и принт с инициалите си.

Общо колекцията включва 98 артикула с размери от XS до XXL на цени от $45 до $185. Първата част от колекцията ще излезе на 11 май, втората - на 2 юни.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.