Следва

„Измамата „Сан Стефано. От русификацията на България до „денацификацията“ на Украйна“ от Иво Инджев с премиера на 3 май

Появи се първият кадър от филма "Барби", приликата на Марго Роби с куклата е феноменална

Продуцентите споделиха моментна снимка от сензационния филм, чиято премиера е планирана за лятото на 2023 г.

 

Movies & TV преди 1 година

Когато в края на 2021-ва, след година на несигурност, стана известно, че главната роля в пълнометражния филм "Барби" отива при Марго Роби, никой не се изненада. Австралийската актриса наистина изглежда невероятно подобна на канонизирания прототип на играчката. А в професионалните й таланти след номинацията за Оскар не може да има съмнение (четете още: Марго Роби за Vogue, вълшебни кадри и страхотен разговор за всичко).

Ако все пак  някой е изпитвал съмнения, ето го очевидното потвърждение за правилността на избора - първият кадър от лентата. Марго, облечена в синя ретро визия с панделка на точки в  косата, е зад волана на известния розов кабриолет на фона на бонбонен пейзаж и се смее прелъстяващо. Наистина бихме искали да видим още кадри, за да оценим стилистиката на филма, макар че дори и този едничък подгряващ .кадър говори достатъчно. Имайте предвид и факта, че Райън Гослинг ще е прословутия Кен! Че ще е супер автентично и много сладко е ясно, и все пак, трябва да бъдем търпеливи - премиерата на "Барби" е условно насрочена за след малко повече от година - през лятото на 2023 г.


Кралица Елизабет получи Барби като нея за ЧРД 96, супер мило


Барби изобщо не е детски филм, а сериозна драма. За това говори и изборът на режисьора, който е известната сценарист и феминист Грета Геруик („Малки жени“).

Не сме единствените, които веднага са затананикаха на ум хита на Aqua „I'm a Barbie girl, in a Barbie wooorld…“, нали? 

More Movies & TV