Следва

Момиченце: Джей Ло в бяла тениска и дънки

WIN IT: 4х Малка книжка за Рила/Пирин by Планинка

WIN IT! 

All About Life преди 1 година

Пролет е. Бос си, на трева, в ръка - канче с билков чай, на гърба - огромна раница, вдишваш - кристален въздух, оглеждаш се - зелено-синя висота, до теб - една специална малка книжка, чувството е едно единствено - на планина си! 

С любов към планините и природата, величието и уюта им, View Sofia и Планинка подаряват на четирима от вас по една от вълшебните дизайнерски книжки за Рила и Пирин, пълни с маршарути, списъци, снимки, препоръки, картички, чеклистове, карти и още много handy и естетични елементи за "наште планини зелени"!

За да засвидетелствате желанието си да притежавате Малка книжка за Рила/Пирин, отбележете в коментар трима души, с които веднага щом изтеглим победител, хващате планината, защото са идеалните приключенски съмишленици, и непременно упоменете коя планина чувствате една идея повече свой дом - Рила или Пирин, съответно коя ще опознаете и заобичате още повече с новата си книжка. 

Новите собственици на прекрасните книжки обявяваме в понеделник, 2 май 2022, въпреки че тогава най-вероятно ще сме на планина... 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.