WIN IT: 4х Малка книжка за Рила/Пирин by Планинка
  •  

WIN IT: 4х Малка книжка за Рила/Пирин by Планинка

Пролет е. Бос си, на трева, в ръка - канче с билков чай, на гърба - огромна раница, вдишваш - кристален въздух, оглеждаш се - зелено-синя висота, до теб - една специална малка книжка, чувството е едно единствено - на планина си! 

С любов към планините и природата, величието и уюта им, View Sofia и Планинка подаряват на четирима от вас по една от вълшебните дизайнерски книжки за Рила и Пирин, пълни с маршарути, списъци, снимки, препоръки, картички, чеклистове, карти и още много handy и естетични елементи за "наште планини зелени"!

За да засвидетелствате желанието си да притежавате Малка книжка за Рила/Пирин, отбележете в коментар трима души, с които веднага щом изтеглим победител, хващате планината, защото са идеалните приключенски съмишленици, и непременно упоменете коя планина чувствате една идея повече свой дом - Рила или Пирин, съответно коя ще опознаете и заобичате още повече с новата си книжка. 

Новите собственици на прекрасните книжки обявяваме в понеделник, 2 май 2022, въпреки че тогава най-вероятно ще сме на планина... 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.