Следва

Central Saint Martins College of Art&Design и историята на една колекция

Polo Ralph Lauren вече и на наша територия

Всичко започва с една колекция от вратоврзки. Днес Polo Ralph Lauren обръща поглед назад към една 43 годишна...

Fashion преди 14 години

Всичко започва с една колекция от вратоврзки. Днес Polo Ralph Lauren обръща поглед назад към една 43 годишна история на успеха, и нейният край все още не се вижда.

Днес вече родната ни столица и гореща shopping дестинация се гордее с привилегията да продава американската марка на собствена територия.

Официалният вносители на Polo Ralph Lauren у нас е Агресия Груп, които специално за първата доставка Polo са организирали парти с участието на видните гости от екипа на лейбъла. Очаквай скорор уникален репортаж от събитието, което ще се случи на 9 март в бутика на ул. ”Алабин” № 60.

През 1967 Ралф Лорън основава марката Polo с една новаторска линия от вратовръзки. Много скоро неговите ръчно изработени продукти стават символ на статус в мъжкото облекло.

Днес влиятелният дизайнер залага на висококачествени материи, неподвластни на времето мотиви и благородническия традиционен облик.

Неговото име отдавна е синоним на един неподражаем стил, който обединява традицията и модерното и доразвива модата до една концепция за стил на живот във всичко.

Лежерен, шик и безспорно модерен е „Maidstone” на Polo Ralph Lauren за тази пролет.


Mногообразни десени, комбинации от памучни материи, ризата като непреходен елемент от облеклотот, спортни блейзери в комбинация с леки спортни панталони или Chambray шорти, морскосиньо, каре, чисто бели панталони - всичко това говори много за традициите и вечния облик на на polo Ralph Lauren, който ще срещаме вече и у нас.

 

More Fashion