Следва

Street Style вдъхновения: Венецианското Биенале 2022

Cool shirt! Пийт Дейвидсън за H&M

В краткото видео актьорът крачи по улицата с приятел, когато изведнъж чува комплимент, отправен към ризата му. Видеото от само 30 сек е наистина cool, като дрешката. И като Пийт! 

All fashion преди 1 година

Известният американски актьор и комик Пийт Дейвидсън, настоящото горещо гадже на мисис Кардашян, направи пробив и като модел. Сладурчето е ангажирано като лице на новата рекламна кампания за мъжката колекция на H&M. Както е планирано, тя идва да подчертае връзката между облеклото и увереността, която то дава на човек. 


Ким Кардашян си каза за любовта: причините да обича Пийт Дейвидсън


„Развълнувани сме, че Пийт Дейвидсън е лице на нашата смела кампания. Пийт олицетворява всичко, което екипът на H&M обича в тенденцията за мъжко облекло: много е уверен и знае как да играе със стила си. Знае как да обича себе си и вдъхновява момчета по целия свят“, каза Хенрик Нордвол, директор на глобалното подразделение за мъжко облекло на H&M.

(Четете още: Петъчна доза секс: 75 кадъра и неподозираната история на Пийт Дейвидсън)

В краткото промо-видео Дейвидсън върви по улицата с приятел, когато чува комплимент, отправен към него. Пийт благодари на приятеля, че оценява хавайската му риза. Този диалог се повтаря, докато героите не забелязват преследваща ги кола, в която седи говорещ папагал.

Проектът празнува новото движение в мъжката мода, в което личният стил излиза на преден план, а мимолетните тенденции стават второстепенни. В същото време H&M насърчава клиентите да избират съзнателно дрехи и да смесват нови дрехи със съществуващите в гардероба или с винтидж. Героите на снимките носят не само артикули от свежата линия на марката, но и неща от предни колекции на шведската H&M.

По-рано H&M представи и кампанията на пролетно-лятната си колекция Press Play (“Press the Play Button”). Този сезон дизайнерите на марката се вдъхновяват от модата на 80-те и 90-те години, както и от любимите на всички ни световни музиканти, които се отличават със своята ексцентричност и индивидуалност. 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.